طرح توسعه بخش کشاورزی فرصتی برای تولید و ایجاد اشتغال است

معاون وزیر جهادکشاورزی و رییس سازمان شیلات کشور با اشاره به اهمیت طرح توسعه بخش کشاورزی در زمینه ایجاد اشتغال، گفت: این امر علاوه بر اشتغالزایی، در تولید محصولات کشاورزی نیز موثر خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان، غلامرضا رازقی در نشست کارگروه بخش کشاورزی که با حضور مدیران سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان و مدیران ادارات تابعه برگزار شد، اظهار داشت: توجه ویژه به بخش کشاورزی و کارکردها، زمینه اشتغالزایی و افزایش سهم تولیدات در این بخش را به همراه خواهد داشت و روحیه جهادی مسوولان این استان و پشتکار آنان انگیزه مضاعفی را برای استفاده از این فرصت مغتنم به‌منظور توسعه استان می دهد.

 

وی با اشاره به نامگذاری امسال به نام سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی، افزود: طرح توسعه بخش کشاورزی در استان، تحول عظیم بخش کشاورزی را به دنبال خواهد داشت و برای تحقق اهداف تعیین شده در طرح توسعه کشاورزی باید هدف مشخص و برنامه هدفمندی داشته باشیم و این امر نیازمند همکاری و همراهی مسوولان بخش های مختلف استان در برنامه ریزی و هماهنگی است.

 

این مقام مسوول در ادامه با اشاره به ظرفیت های مستعد این استان در بخش های مختلف بویژه بخش کشاورزی و شیلات اظهار داشت: با تغییر نگرش و برخورداری از حمایت مردم و دولت برای رفع موانع، شناسایی مزیت ها و قابلیت ها و تحقق اولویت ها باید در این عرصه تلاش کنیم.

 

رازقی اضافه کرد: همه شرایط برای افزایش سطح تولید و ایجاد اشتغال فراهم است و برای تحقق اهدافمان باید از دانش روز و شیوه های نوین استفاده کنیم و همچنین در کنار آن باید نگاه ما به بخش کشاورزی دولتی نباشد و بعنوان حامی و سیاستگذار زمینه کار را برای بخش غیردولتی فراهم کنیم.

 

رییس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان نیز هدف از تشکیل کارگروه توسعه بخش کشاورزی را تسهیل و هموارسازی فعالیت ها و طرح ها در زمینه بخش کشاورزی عنوان کرد و گفت: باید از این فرصت از طریق توان کارشناسی استفاده بهینه کرد.

 

مهندس علینقی صالحی اضافه کرد: با توجه به سرمایه گذاری های دولت، انتظار داریم تحول عظیمی در بخش کشاورزی صورت گیرد و در این ارتباط ظرفیت های استان طلب می کند که با برنامه ای مدون، عزم و اراده ای جدی کار را آغاز کنیم.

 

وی با اشاره به اینکه طرح توسعه کشاورزی با هدف توسعه توان تولید و ایجاد ظرفیت های اشتغال با بهره برداری از ظرفیت های موجود در بخش کشاورزی تدوین شده است، گفت: با توجه به استعدادهای موجود، توانمندی های مدیران و کارشناسان، فعالیت مستمر و کارآمد این افراد و همچنین حمایت از کشاورزان و سرمایه گذاران می توان با ایجاد تحول اساسی زمینه های اشتغالزایی و تولید را به منظور تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه داخلی افزایش داد و با این اقدامات زمینه ساز کار و اشتغال برای جوانان شد.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 130792

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha