به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، نشست صمیمی با حضور مدیران مسئول کانون های فرهنگی هری مساجد استان با هدف بررسی آسیب ها، موانع و راهکارهای فعالیت های کانون ها و دبیرخانه در سالن اجتماعات نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ها از نکات قابل توجه این نشست حضور چشمگیر مسئولان برادر و خواهر کانون ها بود که بیانگر دغدغه مند بودن آنها و همچنین آمادگی شرکت و ارائه نقطه نظرات خود در این چنین نشستی بود.
چهار مسئول کانون های فرهنگی هنری برادران و همچنین دو مسئول کانون های فرهنگی هنری خواهران در این نشست به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات خود در خصوص فعالیت ها، آسیب ها، ظرفیت های موجود و همچنین ارائه راهکارها برای رع موانع موجد پرداختند.
حجت الاسلام سید احمد موسوی، مسئول کانون فرهنگی هنری قرآن و عترت به عنوان اولین فرد از 6 مسئولی که قرار بود در این نشست به بیان نقطه نظرات خود بپردازد در ابتدای سخن از پرداخت یارانه روستایی به کانون های فعال در روستاها تشکر کرد و در ادامه بر لزوم افزایش این پرداختی ها تاکید کرد.
در ادامه بهنام عرب بافرانی، نماینده کانون حضرت خدیجه (س) به عنوان دومین مسئول روی سن آمد و به بیان نکات و نظرات خود در خصوص رابطه مستقیم فرهنگ و اقتصاد و همچنین تاثیر آنها بر یکدیگر پرداخت.
مهدی عامره، مسئول کانون میثاق سومین سخنران این بخش بود که بر آسیب وزارتی بودن مساجد تاکید کرده و در ادامه استفاده از تبلیغات رسانه ای را در جهت اطلاع رسانی از فعالیت های کانون های فرهنگی هنری مساجد و گامی در مسیر جذب مخاطب پیشنهاد داد.
حجت الاسلام حسین عندلیب، مسئول کانون محبان حضرت ولی عصر (عج) نیز به عنوان آخرین سخنران مسئولان برادر کانون ها بود که با تاکید بر لزوم نظارت های بیشتر بر روند فعالیت کانون های تخصصی گفت: باید در پایان هر سال بررسی شده و ببینیم که این کانون ها چه خروجی داشته اند.
وی باتاکید بر لزوم انجام فعالیت های خوب و با درجه کیفی بالا در کانون های فرهنگی هنری مساجد، خاطرنشان کرد: اگر ما در کانون ها تمام کارهای خود را به روش ساندویچی (با مقدار کم و اغلب کم محتوا) ارائه کنیم، مخاطب های امروز ما پس از چند سال و ورود به بستر جامعه و محیط دانشگاه ها این ارتباط ها را به فراموشی می سپارند که این مسئله بیانگر عدم موفقیت ما در عین صرف هزینه هاست.
طاهره عباس قربانی، مسئول کانون انصارالمهدی در ادامه این گفتگوها ضمن گرامیداشت ایام فاطمیه که سپری شد و روز میلاد حضرت فاطمه (س) که پیش رو داریم بر لزوم توجه خاص به کانون های فرهنگی هنری خواهران و نقش تربیت مادران کانونی در هدایت جامعه و مسجد محور شدن فرزندان آنها تاکید کرد.
وی بر لزوم جذب هر چه بیشتر نوجوانان و قشر محصل به کتابخانه های فعال در کانون های مساجد تاکید کرد و هماهنگی بیشتر مسئولان کانون ها با مدارس را در این راستا خواستار شد.
معصومه اسحاقی، مسئول کانون شهید بهشتی به عنوان آخرین مسئول در این نشست به بیان دغدغه های خود در خصوص عدم همراهی امام جماعت و هیئت امنای برخی مساجد، با فعالیت های کانون های خواهران پرداخت و ارائه راهکاری در جهت رفع این مشکل را از سوی دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد خواستار شد.
وی در پایان صحبت هایش با انتقاد از روش ارائه گزارش کاغذی نظارت بیشتر کانون ها را خواستار شد.
گفتنی است، حجت الاسلام سعید روحانی، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد در ادامه این نشست به ارائه پاسخ هایی در خصوص سوالات و خواسته های مسئولان کانون ها پرداخت.
پایان پیام/
نظر شما