اهدای خون نمی تواند جایگزین حجامت شود

رئیس موسسه تحقیقات حجامت ایران با بیان اینکه حجامت و اهدای خون تفاوت های بسیاری دارند، خاطرنشان کرد: با توجه به آثار درمانی که حجامت دارد، اهدای خون نمی تواند جایگزین حجامت باشد.

حسین خیراندیش، رئیس موسسه تحقیقات حجامت ایران به خبرنگار شبستان در قزوین، گفت: حجامت روش درمانی است که در دین اسلام نیز مورد توجه قرار گرفته است.

 

وی ادامه داد: حجامت موجب افزایش ایمنی بدن می شود و در سال گذشته نیز 10 میلیون نفر در کشور، حجامت انجام داده اند که این آمار نشان دهنده استقبال اجتماعی از این روش درمانی است.
 

وی افزود: یکی از موضوعاتی که شاهد طرح آن از سوی برخی افراد بودیم، بحث انجام اهدای خون به جای حجامت بود در صورتی که تفاوت های بسیاری بین اهدای خون و حجامت وجود دارد و اهدای خون یک روش درمانی نیست.

 

خیراندیش ادامه داد: البته اهدای خون باید صورت گیرد ولی برخی مطرح کردند که در صورت بروز خراش در بدن، تا 6 ماه خون در معرض تهدید است در صورتی که خراش حجامت، متفاوت با سایر خراش ها است و هدف دار و در نقطه خاصی نیز صورت می گیرد.
 

رئیس موسسه تحقیقات حجامت ایران اضافه کرد: اهدای خون موجب کاهش حجم خون می شود در صورتی که حجامت، دفع فضولات خون است و در اهدای خون 250 تا 500 سی سی از فرد خون گرفته می شود ولی این میزان در حجامت 30 تا 50 سی سی است بنابراین باید توجه داشت که حجامت باعث افزایش توان ایمنی و مقاومت بدن در برابر بیماری ها شده و روشی برای پیشگیری از ابتلا به بیماریها است.
 

وی با اشاره به فواید استفاده از طب سنتی، تأکید کرد: داروهای طب سنتی، طبیعی و گیاهی است بنابراین بدن را تقویت کرده و عوارضی را به دنبال ندارد و نیازی نیز به واردات در این حوزه وجود ندارد.
 

خیراندیش خاطر نشان کرد: در طب سنتی اگر تشخیص به درستی صورت گیرد، درمان های طبیعی می تواند راهگشا باشد و درمان با گیاهان طبیعی صورت می گیرد.
 

وی یادآور شد: اگر کسانی مطرح می کنند که طب سنتی دیردرمان است، نشان دهنده عدم آشنایی آنها با این طب است و باید توجه داشت که طب سنتی به صورت بنیادی درمان می کند از این رو، درمان، زمان بر است.
 

رئیس موسسه تحقیقات حجامت ایران اعلام کرد: طب سنتی و طب کلاسیک هر دو از اهمیت بالایی برخوردار هستند و در طب کلاسیک نیز ما شاهد پیشرفت های چشمگیری هستیم و نباید از توانایی این دو طب، منصرف شد و به صورت کامل یکی از طب ها را کنار گذاشت، بلکه باید از طب سنتی و کلاسیک در کنار هم برای درمان بیماری ها استفاده کرد.
 

پایان پیام/

کد خبر 130523

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha