به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، زین الله چمانی، مدیر مسئول کانون فرهنگی و هنری معراج شهرستان قائمشهر، شب گذشته در مراسم تجلیل از معلمان و بزرگداشت استاد شهید مطهری در این کانون با اشاره به اینکه در برخی از جوامع فقط به فتح قلههای علمی توجه میشود، گفت: فقط فرا گرفتن علم در جوامع اسلامی کارساز نیست و باید به علوم دینی و اعتقادی نیز برای رسیدن به قلههای برتر پرداخته شود.
وی با بیان اینکه در کنار علمآموزی پرداختن به تربیت معنوی و فضای دینی موجب کمال انسان است، اظهار کرد: مقام معظم رهبری نیز همواره در راستای رسیدن به توسعه کمی و کیفی کشور به این امور تاکید کردهاند.
چمانی به شعار تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی اشاره کرد و افزود: معلمان و مجموعه آموزش و پرورش وظیفه بسیار بزرگی در تحقق این شعار دارند.
مدیر مسئول کانون فرهنگی و هنری معراج شهرستان قائمشهر با اشاره به اینکه آثار شهید مطهری امروز در همه زمینهها پاسخگوی سؤالات و نیازهای مختلف جامعه است، افزود: مطهری نخواست در آثارش خود را بنمایاند بلکه هدفش رفع نیازهای فرهنگی، اجتماعی و دینی جامعه بود.
وی با اشاره به اینکه آموزههای این شهید بزرگوار ترکیبی از علم و دین بود، بیان کرد: شهید مطهری در اوج فعالیت مکاتب مارکسیسم و لیبرالیسم و مکاتب التقاطی و فعالیت گسترده این مکاتب بر ضد اسلام، جوانمردانه و با تمام وجود از اسلام ناب دفاع کرد.
چمانی گفت: شهید مطهری به عنوان نمونهای کامل از استادی پژوهشمحور توانست با استفاده از روشهای ماندگار در تبیین دین و بهرهبرداری درست از همه دانشهای بشری به گونهای عمل کند که بسیاری وی را عالم ربانی بدانند.
وی با بیان اینکه یکی از ظرایف کار شهید مطهری پرداختن به مسایل حقیقی و اساسی دین بود، اظهار کرد: این شهید در کنار تبلیغ و ترویج واجبات الهی از جمله نماز و حساس بودن به ادای آن در اول وقت سعی میکرد با قرائت روزانه قرآن از این کتاب الهی برای خود توشه روشنگرانه و حقیقی فراهم کند.
چمانی، معلمان را از عوامل مهم و اصلی در تربیت، تولید علم و پژوهش دانست و افزود: برای پیشگیری از فراموشی یا کم رنگ شدن این واقعیت لازم است که نقش معلم در پرورش نیروی انسانی به درستی تبیین شود.
گفتنی است، همایش قرآنی تجلیل از قرآن آموزان و مربیان قرآنی از جمله برنامه های کانون فرهنگی و هنری معراج شهرستان قائمشهر در مراسم تجلیل از معلمان و بزرگداشت استاد شهید مطهری بود.
پایان پیام/
نظر شما