تصویب 12 برنامه راهبردی توسعه فرهنگی و اشتغال زنان در استان مرکزی

مدیر کل دفتر اموربانوان و خانواده استانداری مرکزی از تصویب 12 مصوبه راهبردی در زمینه توسعه و تقویت امور فرهنگی و اشتغال زنان در دور سوم سفر رئیس جمهور به استان مرکزی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، اشرف جواهری، امروز(27دی) در کارگروه زنان و خانواده استان مرکزی که در سالن جلسات استانداری مرکزی برگزار شد، گفت: در دور سوم سفر رئیس جمهور و هیئت دولت به استان مرکزی 12مصوبه راهبردی در زمینه توسعه و تقویت فعالیت های فرهنگی و اشتغال زنان به تصویب رسید که این مصوبات باید با همکاری مسئولان دستگاه های اجرایی و فرهنگی استان، اجرایی شود.

  

وی با بیان اینکه مصوبات دور سوم سفر هیئت دولت به این استان مرکزی در حوزه زنان و خانواده کلیدی و زیربنایی بوده است، اضافه کرد: تهیه و اجرای برنامه های تکریم سالمندان در خانواده، شاداب و ایمن سازی فضاهای آموزشی و مدارس دخترانه استان، ایجاد الگوی مدرسه دخترانه ایرانی اسلامی با محوریت حجاب و عفاف و نخبه پروری و اجرای برنامه های ارتقای فرهنگی و اجتماعی زنان با توسعه سازمان ها و تشکل های دینی و فرهنگی از جمله این مصوبات بوده است.

  

مشاور استاندار در امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی ادامه داد: حمایت از توسعه مراکز آموزش فنی و حرفه ای دختران با گرایش صنایع دستی بومی و قالی بافی، ایجاد صندوق ضمانتی زنان در تسهیلات ارزان قیمت بانکی، اجرای طرح آموزش زنان خانه دار روستایی و عشایری، توانمندسازی زنان در مشاغل خانگی، تقویت مشاوره های خانواده و حمایت از تولید و عرضه پوشش مناسب با معیار اسلامی از دیگر مصوبات دور سوم سفر دولت به استان مرکزی بوده است.


جواهری در ادامه با اشاره به اینکه در کارگروه فرهنگ و هنر سفر دولت به استان مرکزی، 160 میلیارد ریال در مدت پنج سال برای تقویت زیرساخت های فرهنگی استان اختصاص یافته است، گفت: اعتبارات مورد نیاز مصوبات زنان نیز از همین محل تامین می شود.

 

در ادامه این جلسه، عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور شهر اراک تصریح کرد: بانوان جامعه اسلامی به دلیل اینکه پایه اصلی نهاد خانواده هستند، نقش موثری در تربیت فرزندان دارند و می توانند در خنثی سازی توطئه های دشمنان کار ساز باشند.

 

دکتر شیرین پورابراهیمی به جریان پس از انتخابات سال گذشته اشاره کرد و اذعان داشت: فتنه های پس از انتخابات 88 موجب شد که لایه های مختلف جامعه به صورت روشن تر با لزوم و زوایای جنگ نرم آشنا شوند.

  

وی با اشاره به اینکه اطلاع رسانی و آگاهی بخشی در اذهان عمومی جامعه ضروری است، ادامه داد: در دانشگاه پیام نور اراک کارگروه هایی با دو محور پیشینه تاریخی جنگ نرم و ردپای انقلاب مخملی در فتنه 88 و جنگ نرم، خانواده ها و رسانه های غربی با همکاری دفتر زنان و خانواده استانداری تشکیل شده که در دهه فجر فعالیت های این کارگروه ها آغاز می شود.


گفتنی است، در این جلسه نصرالهی، معاون سیاسی امنیتی استانداری مرکزی و سردار ابوحمزه، فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی نیز حضور داشتند.

 

 پایان پیام/

کد خبر 13038

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha