تحقق چشم انداز 20 ساله نظام در گرو تولید علم و ارتقا دانش است

معاون سازمان بازرسی کل کشور گفت: دستیابی به برنامه پنجم توسعه و تحقق چشم انداز 20 ساله نظام اسلامی در گرو تولید علم و ارتقا علمی و تکنولوژیکی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، غلامحسین بلندیان، معاون سازمان بازرسی کل کشور، (17 اردیبهشت) در جلسه شورای اداری استان مرکزی که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، با اشاره به نامگذاری سال جاری با عنوان تولید ملی حمایت از کار و سرمایه ایرانهی گفت: مقام معظم رهبری به عنوان هایت کننده و راهبر کشور با رویکرد فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی شرایط حساس کنونی و چالش ها را به بهترین وجه درک کرده و با درایت و هوشیاری این نام را برای سال 91 برگزیده است.


وی افزود: دستیابی به دانش، علم و تکنولوژی روز دنیا راهی برای رسیدن به افق 1404 و چشم انداز 20 ساله است که همه باید برای رسیدن به این هدف متعالی دست در دست هم دهند.

دکتر بلندیان در بخش دیگری از سخنانش اضافه کرد: هدف دشمن وارد کردن ضربات فلج کننده اقتصادی به جامعه اسلامی است که ملت ایران باید در برابر این توطئه ها توانمندی داشته باشند.


وی با اشاره به اهمیت حرکت اقتصادی در جامعه خاطر نشان کرد: این حرکت جز با انجام سرمایه گذاری و تلاش و کوشش همه جانبه مردم و مسئولان میسر نخواهد شد.

 

معاون سازمان بازرسی کل کشور اضافه کرد: مسئولان نظام اسلامی باید در وحله اول ملزم به اجرای قانون باشند که اگر قانون از سوی مسئولان پاس داشته نشود چگونه می خواهیم دیگران به آن توجه کنند.

 

دکتر بلندیان ادامه داد: مسئولان باید در هر استان متناسب با اوضاع اقلیمی و شرایط استان بررس های علمی را انجام داده و راه حل ارایه دهند.

 

وی گفت: سازمان بازرسی کشور در جهت تحقق شعار سال محور اساسی را در تامین امنیت اقتصادی دانسته که شش برنامه نظارتی برای آن طراحی کرده است.


بلندیان ادامه داد: محور دوم تشویق و حمایت از سرمایه گذاری و تولید در کشور است که برای آن نیز 10 برنامه نظارتی طراحی شده است.
معاون بازرسی کل کشور مقابله با اخلال گران اقتصادی در کشور را از دیگر محورهای تعیین شده برای تحقق شعار سال دانست و اضافه کرد: محور چهارم حمایت و تامین امنیت نیروی کار با اجرای برنامه های نظارتی در این راستا است.


معاون سازمان بازرسی کل کشور در ادامه با بیان اینکه توسعه کشور به جز مبارزه با فساد و از بین بردن موانع ممکن نیست، اضافه کرد: بالندگی اقتصاد کشور حمایت از ایدئولوژی اسلامی حامی منطقه و بیداری اسلامی است.

 

بلندیان با اشاره به آخرین بررسی های بانک جهانی در مورد اقتصاد جهان وضعیت ایران در شاخص کسب و کار در بین 181 کشور دنیا رتبه 142 است، گفت: این امر لزوم اصلاح ساختار و برنامه های هدفمند اقتصادی در کشور را نشان می دهد.

 

وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه رتبه ایران در 10 زیر شاخه کسب و کار نیز ارزیابی شده است، ادامه داد: بر این اساس رتبه کشور در ایجاد شغل رتبه 96، کسب مجوز کار رتبه 165، ثبت دارایی کار رتبه 147، کسب اعتبارات رتبه 84، حمایت از سرمایه گذاری رتبه 164، استخدام نیروی کار رتبه 147، پرداخت مالیات رتبه 104، تجارت محوری رتبه 142، اجرای قراردادها رتبه 56 و ورشکستگی رتبه 107 در بین کشورهای دنیا است.

 

بلندیان با اشاره به با قیمت رسمی دلار (یکهزار و 260 تومانی)گفت: تولید ناخالص ملی کشور حدود 330 میلیارد دلار است در حالیکه تولید ناخالص ملی آمریکا 45 برابر این میزان است.

پایان پیام/
 

کد خبر 130251

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha