به گزارش خبرگزاری شبستان، وی ضمن بیان این مطلب گفت: مشکل اساسی مستندهای صنعتی سفارش دهندگان آن هستند. مدیران صنعتی پیش از اینکه کار را سفارش بدهند، طرحی کلی از آن در ذهنشان مجسم می کنند و همان را به مستندساز ارائه می دهند،در حالیکه تفکر آنها عمدتا گزارش گونه است و کارکرد فیلمی ندارد .
وی گفت: مستندهایی که با این نگاه ساخته می شوند در کشور جایگاه فراخی ندارند و از اقبال عمومی برخوردار نیستند و باید هرچه بیشتر از جنبه گزارشی و تبلیغاتی و تیزر و کلیپ خارج شده و به فیلم نزدیک شوند. وی در همین راستا افزود: برگزاری چنین جشنواره هایی در حد گام های نخستینی است که اگرچه ضروری و مهم است اما باید به سمت عمیق تر شدن برود. مظاهری پور ادامه داد: جشنواره هایی مثل جشنواره ملی فیلم صنعتی باید در سطح بین المللی برگزار شوند و در آنها فیلم های برجسته ی دنیا مورد بررسی قرار گیرد. تا هم مخاطبان، هم سفارش دهندگان این فیلمها و هم فیلم سازان به ذهنیتی تازه دست پیدا کنند.
وی تاکید کرد: سینماگران و صاحبان صنایع نباید در تقابل هم قرار بگیرند، بلکه باید درک متقابلشان را از هنر و تخصص یکدیگر بالا ببرند و هرچه بیشتر به سمت تعامل و هم اندیشی بروند.
مظاهری پور که سال گذشته با 2 مستند «معدن کاران» و «برق و توسعه» به نخستین دور جشنواره آمده بود، این بار هم به خاطر تهیه کنندگی و کارگردانی از ریسمان تا بوخوم در دومین دوره جشنواره ملی فیلم های صنعتی حضور دارد.
دومین دوره جشنواره بین المللی فیلم های صنعتی از تاریخ 23 تا 27 اردیبهشت ما در دانشگاه صنعتی شریف و به طور همزمان در 17 استان کشور برگزار می شود.
پایان پیام/
نظر شما