«سروش» انتشارات صدا و سیما می‌شود

فضائلی با اشاره به اینکه انتشارات سروش در گذشته کمتر به تولیدات صدا و سیما توجه داشته، گفت: انتشار آثار مرتبط با تولیدات صدا و سیما امتیاز ویژه‌ای است که تعامل سروش با رسانه ملی را از قالب سازمانی خارج می‌ کند.

مهدی فضایلی، رییس انتشارات سروش درباره حضور این انتشارات در بیست و پنجمین نمایشگاه کتاب تهران گفت: امسال سروش با 120 عنوان کتاب در نمایشگاه حاضر است و از این میان 72 عنوان چاپ اول است که نسبت به دو سه سال گذشته با رشد کمی روبرو است.

 

وی ادامه داد: از سوی دیگر اکثر قریب به اتفاق کتاب‌های ارزشمند و پرمخاطب سروش در سال‌های گذشته که در بازار نایاب یا کمیاب شده بودند در نمایشگاه امسال تجدید چاپ شدند.

 

فضایلی همچنین درباره کتاب‌های نفیس سروش در نمایشگاه امسال افزود: کتاب "خشت و خیال" با موضوع معماری ایرانی- اسلامی و با همکاری دانشگاه شهید بهشتی و همچنین کتاب "اطلس خط" تحقیقی در خطوط اسلامی نوشته استاد حبیب‌الله فضایلی پس از آنکه در بازار نایاب شده بود از جمله کتاب‌هایی است که برای نخستین بار از سوی سروش منتشر شده است. از سوی دیگر انتشار 9 جلد شاهنامه چاپ مسکو و همین طور دیوان حافظ به خط استاد گرجستانی از جمله کتاب‌های نفیسی است که در برنامه انتشار امسال ما قرار دارد.

 

برنامه‌های جانبی انتشارات سروش در نمایشگاه کتاب موضوع دیگری بود که فضایلی درباره آن گفت: وضعیت نشر کتاب‌های حوزه رسانه و ارتباطات نخستین نشست تخصصی انتشارات سروش است که یکشنبه با حضور دکتر مهدی محسنیان‌راد، دکتر اصغر فهیمی‌فر و دکتر مسعود کوثری در سرای اهل قلم در نمایشگاه کتاب تهران برگزار شد. رونمایی از کتاب «خشت و خیال» دیگر برنامه سروش در سرای اهل قلم است که با حضور نویسندگان اثر کامبیز نوایی و کامبیز حاجی قاسمی، دوتن از اعضای هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی برپا می شود. 
 

فضایلی در بخش دیگری از سخنان خود درباره خط مشی ویژه سروش در سال 91 گفت: پاسخ‌گویی به نیازها و مباحث روز جامعه اهل مطالعه از جمله موضوعات مورد تأکید ما در سال 91 است که در این زمینه چاپ مجموعه پنج‌جلدی غرب‌شناسی در نیمه اول امسال و همچنین مجموعه مسیحیت‌شناسی با توجه به تبلیغات گسترده برای ترویج مسیحیت در جامعه ایران از جمله برنامه‌های سروش است. در بخش کودک و نوجوان نیز در سال جاری با فاصله‌گرفتن از کتاب‌های تک‌جلدی چاپ مجموعه‌ها را در دستور کار داریم.

 

تبدیل آثار بیداری و شنیداری ارزشمند و فاخر صدا و سیما به صورت مکتوب دیگر برنامه مهم انتشارات سروش در سال 91 است که فضائلی درباره آن توضیح داد: مطالعه برای انتشار گفت‌وگوها، مناظرات، درس گفتارهای علما و همچنین فیلم‌نامه سریال‌های موفق تلویزیونی آغاز شده است.

 

مهدی فضایلی با اشاره به اینکه انتشارات سروش در گذشته کمتر به تولیدات صدا و سیما توجه داشته، گفت: انتشار آثار مرتبط با تولیدات صدا و سیما امتیاز ویژه‌ای است که تعامل سروش با رسانه ملی را از قالب سازمانی خارج می‌کند.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 130004

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha