به گزارش خبرگزاری شبستان، همه رهبران صهیونیسم به غیر از روحانیون ارتدوکس و حزب شاس بر این توافق هستند تا انتخابات پارلمانی این رژیم از سال 2013 جلو انداخته شود و در تاریخ 4 سپتامبر 2012 برگزار شود. به دنبال این تصمیم فوری که مخالفان آن را کار بیهوده ای می دانند از 11 حزب شرکت کننده سه حزب حذف می شوند هشت حزب در این رقابت بالا می روند عملکردی که حزب شاس صهیونیسم آن را همچون فرو بردن قلمی سیاه در سرنوشت صهیونیسم می دانند.
در این فرصت کوتاه تحمیل شده روسای احزاب که عمدتا به دلیل درگیری های سیاسی و بدنامی ها در زندان به سر می بردند دیگر مجال آزادی و روبرو شدن با رقبای خود را ندارند و در واقع این تصمیم انتخابی تحمیلی است برای کسانی که می خواستند با آمادگی تمام وارد این صحنه شوند.
این اتفاق در حالی برای صهیونیسم پیش بینی شده است که حزب مرکزی ای چون کادیما که در انتخابات 2009 به قدرت رسید با جایگزین شدن رییس خود دچار ضعفی درونی است و بعید به نظر می رسد بتواند در 4 سپتامبر 2012 حرفی برای گفتن داشته باشد.
در این باره باید خاطر نشان کرد که بنیامین نتانیاهو تنها به دلیل تنش های داخلی ملزم به اتخاذ چنین تصمیم نشده است بلکه زمزمه های اخیر صهیونیسم در خصوص رزمایشی نظامی یا غیرنظامی علیه ایران عامل اصلی این تغییر برنامه به حساب می آید.
رژیم صهیونیستی در آغاز با صدایی رسا دم از جنگ علیه ایران زد اما به ترتیب با کمرنگ شدن سایه قدرت باراک اوباما و در کنار آن ابراز صریح برخی مقامات بر سر قدرت یا کنار رفته صهیونیسم مبنی بر حماقت خواندن حمله به ایران و از سویی مذاکرات موفق ایران و 1+5 موجب شد تا این رژیم از درون با فهمی جدی از تصمیم نادرست علیه ایران دریافت کند.
حالا رژیم صهیونیستی تنها متکی به اطلاعاتی است که اشکارا و سری به دست می آورد و البته تا کنون ارزشی برای علم کردن پرچم جنگ نداشته است. در قبال سکوت نتانیاهو در برابر اعلام برنامه ای روشن علیه ایران رهبران بسیاری از صهیونیسم در مقابل دولت او ایستادند و از بی کفایتی سیاستمداران کنونی سخن گفتند و در پاسخ نتانیاهو مدعی شد که این معترضان هیچ حس ناجی گرایی برای صهیونیسم ندارند.
روزنامه های غربی دیگر نتواستند اختلاف نظرها درباره ایران را در قلب صهیونیسم مخفی نگه دارند و هروز تفسیری از این اختلاف نظرهای ارائه می کنند. در جایی حتی مبارزه با سیاست های نتانیاهو و ایهود باراک اینگونه بیان می شود که بنی گانتز، رییس ستاد مشترک ارتش صهیونیسم می گوید: من اعتقادی به این که ایران سلاح هسته ای بسازد ندارم.
وی در پاسخ به همهمه ای که در خصوص حمله احتمالی صهیونیسم به پایگاههای هسته ای ایران آغاز شد ادامه می دهد: رژیم صهیونیستی خود را به زحمت نیندازد ما هنوز در این امر مردد هستیم.
به گزارش اسلیت، در اینجا حامیان امریکا فعال می شوند و ایهود اولمرت، نخست وزیر سابق صهیونیسم اعتراف می کند: ایران برای صهیونیسم خطر جدی محسوب می شود ما متقاعد شده ایم که ایران صهیونیسم را نابود می کند اما بهتر است برای جنگ علیه ایران خود آمریکا پیش قدم شود.
آنچه که برای رژیم صهیونیستی مشهود شده این است که این رژیم به تنهایی نمی تواند در برابر ایران بایستد و آمریکا با دولتی متزلل در آستانه انتخابات ریاست جمهوری حامی خوبی برای خودسری های بی منطق صهیونیسم نیست.
بنابراین چینش پارلمانی جدید در کنار دولت جدید صهیونیسم شاید تنها راه نجان این رژیم در دورانی باشد که نمی توان هیچ بهانه هسته ای علیه ایران پیدا کرد.
رژیم صهیونیستی باید به شکلی یکدست در باطن برسد و نظرات سیاسیون آن یکرنگ شود بنیامین نتانیاهو در امید رسیدن به قدرتی پارلمانی است تا در پس ان ارزوی دیرینه خود را محقق کند.
از همین رو تغییر برنامه های سیاسی از پیش تعیین شده از جمله اثرات عدم توانایی رژیم صهیونیستی در کنترل پیشرفت برنامه هسته ای ایران به شمار می رود.
پایان پیام/
برنامه هسته ای ایران، شوم ترین کابوس صهیونیسم؛ نظام سیاسی این دولت جعلی را با تغییرات زیر ساختی و فصلی روبرو می کند تا جایی که قوانین فدای کینه های دیرینه صهیونیسم می شود.
کد خبر 129837
نظر شما