معنویت نظامیان غیرقابل مقایسه با گذشته است

استاد حوزه های علمیه قم، به تشریح نقش معنویت در تکامل ارتش جمهوری اسلامی پرداخت و گفت: تعامل ارتش و حوزه های علمیه در سه دهه گذشته ملموس بوده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، حجت الاسلام موسی رحمتی، استاد حوزه های علمیه قم، در نشست جمعی از یادگاران دفاع مقدس تبریز، به تشریح نقش معنویت در تکامل ارتش جمهوری اسلامی پرداخت.


وی با اشاره به شرایط معنوی ارتش در زمان رژیم سابق گفت: ارتش در زمان حیات پدر و پسر پهلوی به طور ماهیتی از خلا معنویت رنج می برد و وجود افراد معنوی در این جمع به صورت پراکنده و تک شخصی بود.


وی با اشاره به خاطراتی از فرماندهان سابق ارتش اظهار کرد: در برنامه های مختلف ارتش مانند برنامه های سخنرانی و یا نحوه برخورد با ارتشیان متقی همواره ارزش های دینی زیر سوال می رفت.


رحمتی تاکید کرد: پس از پیروزی انقلاب لزوم بازسازی معنوی و عقیدتی ارتش مورد تاکید قرار گرفت و این امر با توجه به حساسیت کار از طریق روحانیان زبده و مبلغان حوزوی دنبال شد.


روحانی رزمنده سال های دفاع مقدس گفت: تعامل ارتش و حوزه های علمیه در سه دهه گذشته ملموس بوده است به گونه ای که امروز قوی ترین کلاس های عقیدتی با حضور روحانیان و مبلغان حوزوی در سطح ارتش جریان دارد.

 

استاد حوزه های علمیه تاکید کرد: برگزاری کلاس های عقیدتی،‌ کلاس های آموزش قرآن و حدیث و نیز راه اندازی کتابخانه های عقیدتی از جمله برنامه هایی است که همواره با استقبال ارتشیان مواجه شده است.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 129754

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha