شهید مطهری زبان حوزه را به زبان دانشگاه پیوند زد

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به این که حوزه و دانشگاه هرکدام برای خودشان یک زبان دارند بیان داشت: شهید مطهری بعد از ورود به دانشگاه با زبان دانشگاهیان آشنا شد و به هردوی این زبان ها مسلط بود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، آیت الله محی الدین حائری شیرازی شب گذشته(14اردیبهشت) در مراسم سالگرد شهادت استاد مرتضی مطهری که در مسجد اعظم قم برگزار شد اظهار داشت: مطهری از کودکی عاشق دانش و حل مسائل بود و در برابر حرف بدون سند می ایستاد.


وی با اشاره به این که حوزه و دانشگاه هرکدام برای خودشان یک زبان دارند بیان داشت: شهید مطهری بعد از ورود به دانشگاه با زبان دانشگاهیان آشنا شد و به هردوی این زبان ها مسلط بود.


آیت الله حائری شیرازی عنوان کرد: یکی از اختلافات حوزه و دانشگاه، اختلاف در زبان آن ها بود، اما شهید مطهری کتاب های متعددی نوشت که هم از سوی حوزه و هم از سوی دانشگاهیان پذیرفته شد.


وی با اشاره به این که شهید مطهری در کارش اجتهاد می کرد خاطرنشان کرد: امروز نباید فکرکرد تلاش و آثار ایشان یک امر رایج و طبیعی در حوزه علمیه است، بلکه تلاش ها و شهادت افرادی مانند شهید مطهری حوزه علمیه را به جایگاه امروز خود رسانده که تالیف، تحقیق و تولید آثار امری رایج و عادی شده است.


استاد اخلاق حوزه علمیه ابراز داشت: به طلاب جوان( مقدمات، سطح و خارج )توصیه می کنم دروس را برای امتحان مطالعه نکنید، برای حضور و غیاب در کلاس ها شرکت نکنید و برای گرفتن مدرک امتحان ندهید.


وی افزود: درسی که برای امتحان خوانده شود و امتحانی که برای گرفتن مدرک داده شود علم نیست و به مجرد امتحان از ذهن پاک می شود.


آیت الله حائری شیرازی تاکید کرد: فقط نماز نیست که باید با حضور قلب خوانده شود، در درس و تحصیل نیز خواست و توجه قلبی مهمترین مولفه است.


وی بیان داشت: سعی کنید عاشق قرآن شوید، در این صورت است که حافظ آن هم خواهید شد.


آیت الله حائری شیرازی افزود: عشق را در هیچ کدام از مراحل زندگی فاکتور نگیرید زیرا جهادگری که عاشق جهاد است، حاجی که عاشق حج است و طلبه که عاشق درس است می تواند موجب تقویت اسلام شود.


وی با اشاره به اهمیت نشاط در زندگی ابراز داشت: عبادت، کار و تحصیل و تفریح سه رکن زندگی هستند و سعادت دنیا و آخرت بدون نشاط ممکن نیست.


عضو مجلس خبرگان رهبری اظهارداشت: موفقیت شهید مطهری در این بود که ابتدا نشاط را به دست می آورد و بعد تحصیل، تدریس و عبادت می کرد.


گفتنی است در این مراسم آیت عظام سبحانی، علوی گرگانی، نوری همدانی و غروی، مدیران و معاونین حوزه علمیه، نمایندگان بیوتات آیت الله وحید خراسانی و آیت الله بهجت(ره)، موسی پوراستاندار قم و مجتبی، محمد و علی مطهری فرزندان شهید مطهری نیز حضور داشتند.

 

پایان پیام/

کد خبر 129334

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha