هیئت حل اختلاف قوا؛ هر گونه پرداخت به مردم را منوط به مصوبه مجلس کرد

رئیس مجلس شورای اسلامی درباره نظر هیئت اختلاف قوا در مورد اختلاف دولت و مجلس در بحث هدفمندی یارانه‌ها گفت: نظر هیئت اختلاف قوا این است که هر گونه تصمیم گیری برای پرداخت‌ها یارانه ها منوط به مصوبه مجلس باشد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی درباره نظر هیئت اختلاف قوا در مورد اختلاف دولت و مجلس در بحث هدفمندی یارانه‌ها گفت: نظر هیئت اختلاف قوا این است که هر گونه تصمیم گیری برای پرداخت‌ها در موضوع هدفمندی یارانه ها باید در بودجه سالانه و با مصوبه مجلس باشد.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه در اجرای فاز دوم قانون هدفمندی یارانه‌ها، نظر مجلس اعمال شده یا دولت، یادآور شد: دولت باید در بودجه امسال، منابع درآمدی اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها را مشخص کند که در این صورت مجلس با اجرای آن موافقت خواهد کرد.

لاریجانی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه در جلسه شب گذشته اعضای کمیسیون تلفیق با رئیس جمهور مقرر شده در اجرای مرحله دوم اختیارات بیشتری به رئیس جمهور داده شود و همچنین از طرف دیگر رئیس جمهور گام دوم اجرای این قانون را گام پایانی قرار ندهد، نظر شما در این باره چیست، گفت: من اطلاعی از این همه اطلاعات شما ندارم. قدری که من اطلاع دارم این است که این جلسه بیشتر رایزنی برای اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها بوده است و تعدادی از اعضای کمیسیون تلفیق که در این جلسه شرکت کردند قصد داشتند استدلال رئیس جمهور را برای چگونگی ادامه اجرای این قانون بشنوند و همچنین دغدغه‌ای خود را مطرح کردند که البته این گفتگوها برای دو طرف مفید است.

وی افزود: این گفتگوها باید کاملاً پخته شود تا در بودجه لحاظ گردد. معتقدم گفتگوها سازنده و مفید بوده و استدلال‌ها شنیده شده است. البته در کمیسیون تلفیق هم چند نظر نسبت به چگونگی اجرای مرحله دوم وجود دارد. باید دید چگونه می‌شود به راه حل معقول برسیم که هدفمندی پروژه ناقصی نباشد و عوارض گذشته که در مرحله اول وجود داشت از بعد حمایت از تولید، در مرحله دوم رفع شود.

نماینده مردم قم در پاسخ به این سئوال که آیا گزارش سازمان بازرسی کشور مبنی بر خالی بودن حساب ذخیره ارزی از سوی رئیس این سازمان به مجلس ارایه شده است، گفت: من در جریان نیستم اگر آقای پورمحمدی گزارشی داده باشند باید پروسه داخلی مجلس طی شود و در کمیسیون‌ها مطرح شود.
 

شور انتخاباتی؛ در ارتقای امنیت ملی موثر است

وی در ادامه با پر‌اهمیت خواندن دور دوم انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گفت: در دور نخست انتخابات مجلس شورای اسلامی، با وجود تمامی تهدیدها و لحن خصمانه دشمن در شش ماه قبل از انتخابات که حتی تهدید نظامی هم مطرح شده بود، با حضور گسترده مردم در پای صندوق‌های رأی، لحن دشمنان انقلاب و نظام تغییر کرده و تلطیف شد.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی، افزود: انتخابات فردا، 3 وجه دارد که وجه اول آن این است که پروژه انتخابات ناتمام مانده و باید به سرانجام برسد و وجه دیگر آن این است که حضور گسترده و پرشور مردم در انتخابات باعث می‌‌شود تا نمایندگانی که از سوی مردم وارد خانه ملت می‌شوند، پشتوانه و انگیزه خوبی برای دفاع از حقوق آنها در مجلس و در آینده داشته باشند.

وی ادامه داد: وجه سوم انتخابات فردا نیز شرایط حاکم بر منطقه است که حساسیت کار را برای مردم و نظام بیشتر می‌کند، بنابراین از مردم انتظار می‌رود تا در انتخابات فردا نیز قبول زحمت کرده و با هر نگرش و بینشی که هستند، در پای صندوق‌‌های رأی حضور یابند.

رئیس مجلس شورای اسلامی ابراز امیدواری کرد که با انتخاب افراد اصلح از سوی مردم در سالی که رهبر معظم انقلاب آنرا سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی نامگذاری کرده‌‌اند، نمایندگان برگزیده، کار مجلس را با این عزم ملی آغاز کنند.

پایان پیام/

 

 

کد خبر 129216

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha