به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجتالاسلام والمسلمین علی قاسمی، مدیر تعلیم و تربیت آستانه مقدسه قم، امروز( 14 اردیبهشت) در گردهمایی مدیران موسسات قرآنی عضو اتحادیه تشکلهای قرآنی استان قم و فعالان قرآنی آستانه مقدسه قم که در شبستان نجمه خاتون حرم حضرت معصومه(س) برگزار شد، اظهار داشت: آموزش قرآن دارای ثواب زیادی است، در احادیث بر آن تاکید شده و در روایات آموزش و معلمی قرآن مورد توجه و تاکید زیادی قرار گرفته است.
وی بیان کرد: با توجه به حدیثی از پیامبراکرم(ص)؛هر فردی که آیهای از کلام خدا را به دانشآموزی آموزش دهد اجر آن را مادامی که قرائت میشود، دارد.
حجت الاسلام والمسلمین قاسمی تصریح کرد: ساختار معاونت فرهنگی آستانه مقدسه اخیرا به تصویب رسیده که مدیریت تعلیم و تربیت با هدف انجام فعالیتهای آموزشی در عرصه قرآنی و حدیثی بخشی از آن است.
این حافظ کل قرآن کریم با اشاره به فعالیت بیش از یکساله مرکز قرآن و عترت آستانه از زحمات دستاندرکاران این عرصه قدردانی و بیان کرد: پس از ورود آیت الله سعیدی در آستانه شاهد رویکرد فرهنگی در آستانه هستیم و ایجاد مرکز قرآن و عترت کریمه از جمله برکات این فعالیتهاست.
حجتالاسلام والمسلمین قاسمی با اشاره به فعالیتهای مرکز قرآن و حدیث کریمه ادامه داد: برنامهریزی و آمادهسازی الگو و ساختار برای آموزش غیرحضوری قرآن کریم، ایجاد کارگروههای علمی تخصصی برای ساماندهی علمیتر فعالیتها و بازنگری آئیننامههای آموزشی و دورههای تعریف شده به انجام رسیده که کارگروه آموزش قرائت، حفظ قرآن و حدیث و معارف قرآن و حدیث و کارگروه کودک از جمله این فعالیتهاست.
وی افزود: مهمترین بحثی که در مدیریت مرکز تعلیم و تربیت دنبال میشود این است که الگوی اولیه آموزشهای رسمی ما آماده شود و از سطح ابتدایی تا سطح عالی را بتواند پوشش دهد و الگوهایی برای آموزش دانشآموزان در مدارس قرآنی وابسته به آستانه تدوین شود.
حجت الاسلام والمسلمین قاسمی تاکید کرد: در سال جاری پیش دبستان و دبستان قرآنی کریمه اهلبیت(ع) با الگوی جدید قرآنی ایجاد خواهد شد.
پایان پیام/
نظر شما