به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، محمد حسین یزدان پناه، در نشست با مدیرکل و کارشناسان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بیان کرد: سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با ایجاد زیرساخت های گردشگری، می تواند نقش ویژه ای را در سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی ایفاء کند.
وی ادامه داد: سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از جمله دستگاه هایی است که مردم از نزدیک وحتی در زندگی روزانه خود با آن ارتباط و سر وکار دارند و توسعه و رونق این صنایع می تواند در رشد اقتصادی و اجتماعی استان نقش سازنده ای داشته باشد.
بازرس کل استان قزوین افزود: صنعت گردشگری سومین فعالیت اقتصادی پیشرو در کشورهای در حال توسعه محسوب می شود و به قدری اهمیت دارد که اقتصاد دانان آن را صنعت نامرئی می دانند.
وی عنوان کرد: صنعت گردشگری یاری دهنده توسعه اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی است و موجبات اشتغال پایدار را فراهم می آورد ولی متأسفانه کشور ما به رغم جاذبههای بسیار بالا و متنوع، سهم اندکی از درآمد جهانگردی را در جهان به خود اختصاص داده است.
یزدان پناه با اشاره به راهکارهای توسعه صنعت گردشگری، تصریح کرد: رفع مشکلات دیپلماتیک، توسعه خدمات هواپیمایی، جلوگیری از تعدد مراکز تصمیم گیری، توسعه اماکن اقامتی و شرکت در نمایشگاه های بین المللی داخلی و خارجی از مهمترین عواملی است که موجب توسعه این صنعت در کشور می شود .
وی یادآور شد: ایجاد شرکت ها و مؤسسات گردشگری در خارج از کشور، بهره گیری از تجربیات کشورهای موفق در این زمینه، معرفی فرصت های سرمایه گذاری و استفاده از بخش خصوصی، جلوگیری از سلایق شخصی و نیز اطلاع رسانی دقیق از دیگر راهکارهای توسعه صنعت گردشگری است.
بازرس کل استان قزوین اعلام کرد: بر اساس اطلاعات موجود، این صنعت در سال 2007 با ایجاد 856 میلیارد دلار در سطح جهان توانسته است 3 /10 درصد از سهم محصول ناخالص ملی دنیا را به خود اختصاص دهد ولی سهم در آمدی ما در این عرصه بسیار ناچیز است.
یزدان پناه با بیان اینکه تجدید نظر در زمینة قوانین گردشگری، حمل و نقل، هتل و سرمایه گذاری در این صنعت اجتناب ناپذیر است، خاطر نشان کرد: با پتانسیل های غنی و ارزشمند تاریخی، فرهنگی، طبیعی و آداب و رسومی که در استان وجود دارد به یقین می توان این استان را به یکی از مقاصد گرشگری تبدیل کرد.
وی با اشاره به بناهای تاریخی استان یادآور شد: فراوانی و گستردگی بناهای تاریخی، قزوین را تبدیل به یک موزه ارزشمند نموده است.
بازرس کل استان قزوین با اشاره به عنوان سال جاری افزود: در زمانی که دشمنان ایران و اسلام با هدف نابودی و تضعیف به ویژه در عرصه اقتصادی در تلاش هستند که به این نظام مقدس ضربه وارد کنند باید با هوشیاری و همدلی در سنگرهای تولید و کار، دست به دست یکدیگر دهیم تا با همت والا از این امتحان، سر افراز بیرون آییم و امیدواریم با رهنمود های مقام معظم رهبری در راستای اعتلای شعار سال 91 و با همت و تلاش بیشتر، زمینه های رضایت مردم را فراهم کنیم .
وی با اشاره به وظایف سازمان بازرسی توضیح داد: بر اساس اصل 174 قانون اساسی یکی از وظایف اصلی این سازمان نظارت بر حُسن جریان امور و اجرای صحیح قوانین در دستگاه های اجرایی است و این امر با رویکرد پیشگیری و شعار اصلاح گرایانه در حال انجام است.
یزدان پناه توضیح داد: جایگاه دستگاه نظارتی در بین مسئولان و مردم باید به گونهای ترسیم شود تا با تعامل و همکاری سازنده، زمینه اعتماد سازی فراهم شود و اثر بخشی و پویایی در دستگاه های اجرائی و نظارتی به صورت منسجم مشاهده شود.
وی اشاره به استقرار هیئت های بازرسی در سطح دستگاه های اجرایی تأکید کرد: این اقدامات با هدف صیانت از مدیران، نظارت بر حُسن جریان امور، جلب رضایت عامه مردم و تضمین سلامت دستگاه ها انجام می شود.
به گزارش روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین، مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین نیز در ادامه بیان کرد: هدف ما خدمت رسانی و انجام امور برای مردم است و نهایت تلاشمان انجام وظایف قانونی، برطرف کردن مشکلات و ایجاد راهکارهای حمایتی و هدایتی برای توسعه صنعت گردشگری استان است.
اسدالله بیرانوند با تقدیر از حضور سازمان بازرسی استان قزوین در سازمان میراث فرهنگی استان، افزود: در این سازمان، هدف خدمترسانی و انجام امور برای مردم است که نهایت تلاشمان را برای برطرف کردن مشکلات و ایجاد راهکارهای حمایتی و هدایتی انجام داده و امیدواریم با استعانت از خداوند و همراهی خوب مردم صمیمی استان قزوین بر نواقص و کاستیها غلبه نماییم.
پایان پیام/
نظر شما