برگزاری 200 نشست در نمایشگاه کتاب تهران

علی شجاعی صایین، مدیرعامل موسسه خانه کتاب از برگزاری حدود200 نشست در بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان ،علی شجاعی صایین، با بیان این مطلب افزود: بر اساس روال سال های گذشته، خانه کتاب در بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در چند بخش فعالیت می کند.


وی ادامه داد: در این نمایشگاه ما بخش اطلاع رسانی را برعهده داشته و نشست های مختلفی را در سراهای 4 گانه شامل اهل قلم، کارنامه نشر، کودک ونوجوان و غرفه دیدار کنار فعالیت های جنبی برگزار می کنیم.


شجاعی همچنین به برگزاری سرای کودک و نوجوان، سرای نشر، سرای اهل قلم و غرفه دیدار در این نمایشگاه اشاره و اظهار کرد: در این دوره از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران ما حدود 200 نشست را برگزار می کنیم.


وی در همین رابطه افزود: در غرفه دیدار به عنوان یکی از غرفه های فعال ما نشست ها با حضور نویسندگان و منتقدان برگزار شده و گزارش نشست ها مانند سالیان گذشته به صورت کتاب منتشر می شود.


مدیرعامل خانه کتاب در خصوص اطلاع رسانی در بیست و پنجمین دوره نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: در این بخش ما اطلاع رسانی الکترونیک را داریم که با بهره مندی از نرم افزاری دقیق، همکاران ما مراجعه کنندگان را در یافتن ناشران و کتاب ها راهنمایی می کنند.
 

وی حضور دیگر همکاران خود در سالن های نمایشگاه را از دیگر فعالیت های بخش اطلاع رسانی دانست و افزود: این مدل اطلاع رسانی با تمرکز بر سالن ها و اماکن است و همکاران ما به مراجعه کنندگان با توزیع نقشه جغرافیایی نمایشگاه کمک می کنند؛ ضمن اینکه، از سال گذشته تعدادی از همکاران ما پاسخگوی تلفنی هستند و علاقه مندان از خانه و محل کار می توانند اطلاعات لازم را دریافت کنند.


شجاعی صایین درباره برنامه های سرای کودک و نوجوان نیز گفت: ما در بخش جنبی سالن کودک را داریم که در آن با تمرکز بر صنعت نشر، مراجعه کنندگان کودک و نوجوان، مراحل مختلف تولید کتاب از نگارش و صفحه آرایی تا چاپ و صحافی را می توانند از نزدیک مشاهده کنند.


مدیرعامل خانه کتاب در خصوص تاثیر برگزاری غرفه هایی نظیر دیدار بر فرهنگ نقد و نقدپذیری در کشورمان گفت: تاکید روی غرفه دیدار قطعا موثر است به خصوص اینکه در کتاب های ماه خانه کتاب نشست های نقد و بررسی غرفه دیدار منتشر شده و این امر هم در قالب تقویت فرهنگ نقد و ارتقای ادبیات نظری حوزه نقد در کشور مفید است.
 

سرای اهل قلم فرصتی برای تمیز کتاب های فاخر است

علیرضا مرندی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی برگزاری نشست های سرای اهل قلم را فرصتی برای شناسایی کتاب های ارزشمند خواند.


وی در این باره گفت: در هر مسوولیتی که عهده دار بودم، انتقاد ها و نقد ها راهنمای کارم بوده و با بهره مندی از نقد های ارزشمند، پیش رفته ام.


وی ادامه داد: با توجه به رونق روز افزون بازار نشر، طبیعی است که مخاطب نمی تواند همه کتاب ها را بخواند و در هر حوزه ای نیاز به راهنمایی و یاری دارد.


به گزارش موسسه خانه کتاب، وزیر اسبق بهداشت و درمان افزود: برگزاری نشست های جون سرای اهل قلم و نقد و بررسی آثار نویسندگان می تواند راهگشای بسیاری از کتابخوانان در سطح کشور شود.


به گفته وی انتشار این نقد ها در قالب کتاب می تواند فرصت مطالعه و آشنایی را برای کتابخوانان فراهم آورد.
پایان پیام/
 

کد خبر 128963

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha