به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان، عبدالرضا خسروانی در نشست خبری در بندرعباس گفت: 460 میلیارد ریال اعتبار برای اشتغالزایی این افراد از محل منابع امداد و قرض الحسنه بانکی هزینه شد.
وی افزود: از این میزان اعتبار، هفت درصد از محل اعتبارات کمیته امداد امام خمینی(ره) و مابقی از منابع بانک ها تامین شد.
خسرونی با شاره به فرایند خودکفایی خانواده های تحت پوشش از طریق دریافت تسهیلات اشتغالزایی، خاطر نشان کرد: استعداد یابی، ارائه آموزش های لازم، مشاوره قبل، حین و پس از دریافت وام اشتغالزایی، اعطای تسهیلات، نظارت براجرای طرح و بازاریابی از جمله مراحلی است که توسط امداد در حوزه اشتغال و خودکفایی خانواده های تحت پوشش دنبال می شود.
وی، طرح های کارانگیزی، توان افزایی و خودکفایی را ازجمله طرح های حوزه اشتغال در راستایی توانمند سازی خانوارهای تحت حمایت امداد معرفی کرد و بیان داشت: در طرح کارانگیزی به افرادی که هیچ گونه آشنایی با تسهیلات اشتغال ندارند برای ایجاد انگیزه در بین آنها تا حداکثر 10 میلیون ریال وام پرداخت می شود.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد هرمزگان یادآور شد: در سال گذشته 2 هزار و 299 طرح کارانگیزی ویژه مددجویان این نهاد در استان اجرا شد.
وی با بیان اینکه در طرح توان افزایی که با هدف ایجاد انگیزه در بین افراد تحت پوشش و بهبود وضع درآمدی خانوار اجرا می شود به هر طرح بین 20 تا 50 میلیون ریال وام پرداخت خواهد شد، افزود: چهار هزار و 843 طرح توان افزایی در سال 90 در سطح استان اجرا شد.
خسروانی ادامه داد: در طرح های خودکفایی امداد، به خانواده هایی که آمادگی لازم برای کسب درآمد مکفی و خارج شدن از چرخه حمایتی این نهاد را دارا باشند بین 50 تا صد میلیون و درصورت ضرورت تا سقف 200 میلیون ریال تسهیلات اشتغالزایی اعطا می شود.
وی همچنین کاریابی برای یک هزار و 480 نفر از سرپرست های خانواده های تحت پوشش و فرزندان فارغ التحصیل آنان، ارائه آموزش مقدماتی، تکمیلی و فنی و حرفه ای به پنج هزار و 433 نفر، 30 هزار و 420 مورد بازدید از طرح های اشتغالزایی توسط کارشناسان و بازرسان امداد و برگزاری دوره های آموزش فنی و حرفه ای برای 837 دانش آموز مقطع دبیرستان را از دیگر فعالیت های حوزه اشتغال و خودکفایی امداد هرمزگان برشمرد.
خسروانی با بیان اینکه در سال جهاد اقتصادی هزار و 260 خانوار استان از محل طرح های اشتغالزایی به خودکفایی رسیده اند، گفت: میانگین درآمد این خانواده ها حداقل 200 هزار تومان و حداکثر یک میلیون و 200 هزار تومان است.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد هرمزگان در پایان، تولید بیشتر را ضامن اشتغال پایدار و اشتغال پایدار را موجب کاهش تورم دانست و اذعان کرد: در سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی بیش از سه هزار شغل ویژه مددجویان امداد و فرزندان آنها در استان ایجاد خواهد شد.
پایان پیام/
نظر شما