حجت الاسلام والمسلمین ابوالفضل هادی منش با بیان اینکه شم فرهنگی شهید مطهری برخاسته از متن انقلاب و اسلام است، به خبرنگار شبستان، گفت: شهید مطهری دانشآموخته اسلام ناب و امام راحل (ره) است و به دلیل همین آموزشهایش کامل است که به خوبی توانست پل ارتباطی بین اسلام و انقلاب را با لطافت برای مخاطب امروز بازآفرینی کند.
وی افزود: شهید مطهری یک الگوی کامل برای کسانی است که میخواهند با استفاده از آرایههای اسلامی دست به بازتولید فرهنگی بزنند، البته در این بازتولید نیاز به شناخت جامعی از مفاهیم عمیق و ارزشمند اسلامی دارند.
وی یادآور شد: مطهری نویسندهای در قله است که برای انقلاب بدون استفاده از قرائتهای مختلف نظریهسازی میکند و در بخش گزینش آنها همواره به انتخاب بهترینها میپردازد و خط فکریای را ترسیم میکند که در صدد تأمین نیاز جامعه است.
هادی منش با بیان این نکته که هیچیک از داستانهای مجموعه «داستان راستان »جدا از یکدیگر نیست، عنوان کرد: این مجموعه شامل 50 داستان است که در مجموع یک اندیشه واحد و خط کلی را ترسیم میکنند،بدون اینکه وی در تألیف این مجموعه به هیچوجه درصدد خلق آفرینش ادبی نیست.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر با گذر زمان غبار بر روی این مجموعه نشسته شده است ، گفت: مخاطب امروز به دلیل همین غبار زمان کمتر با این مجموعه ارزشی ارتباط برقرار میکند، از این رو من تصمیم گرفتهام با بازآفرینی این مجموعه گرد و غبار زمان را از روی آن پاک کنم.
هادی منش یادآور شد: در حال حاضر چندین بار مجموعه داستان راستان را مورد مطالعه قرار دادهام و خط فکری شهید مطهری را در این مجموعه به خوبی دریافت کردهام، خط فکریای که با تکیه بر آموزههای اسلامی ظریفانه، عمیق و هوشمندانه گزینش شده است.
وی در پایان گفت: مجموعه «داستان راستان» گزینش بسیار خوبی از لحاظ محتوایی است، داستانهای این مجموعه سرشار از مفاهیم اخلاقی پرکاربرد است، چنانکه ما میتوانیم بگوییم این مجموعه گزینشی از بهترین و متعالیترین مفاهیم اجتماعی، فرهنگی و ادبی اسلام را نشان میدهد.
پایان پیام/
نظر شما