«تغییر رفتار» سناریوی دشمن در شرایط فعلی

معاون فرهنگی فرمانده سپاه «تغییر رفتار» را سناریوی دشمنان در شرایط فعلی کشور خواند و گفت: آنان به این نتیجه رسیده اند که قادر به براندازی نظام نبوده و باید کاری کنند تا نظام به اصطلاح تغییر رفتار دهد.

به گزارش خبرنگار سیاسی شبستان، حمید مقدم فر، معاون فرهنگی-اجتماعی سپاه و مدیر مسئول سابق خبرگزاری فارس در سخنرانی خود در نشست سیاسی با عنوان بصیرت و ولایت که در مسجد انصارالحسین شهرک شهید محلاتی برگزار شد با اشاره به انتخابات مرحله دوم نهمین دوره مجلس شورای اسلامی در 50 حوزه انتخابیه از جمله تهران، به تحلیل استراتژی دشمن در مرحله اول و دوم انتخابات و برخی از مسائل روز کشور پرداخت.
وی در خصوص راهبرد دشمنان در مرحله اول انتخابات مجلس نهم اظهار داشت: قبل از برگزاری مرحله اول انتخابات، تیتر اصلی خبرگزاری های غربی از مسائل هسته ای به سمت انتخابات تغییر جهت پیدا کرد. در این راستا دامن زدن به موضوعاتی نظیر طلا و ارز و برخی اختلافات بین مسئولین در دستور کار قرار گرفت. این فضا به جائی رسید که قیمت ها تا 20 درصد افزایش یافت. تمام این جو سازی ها با این هدف انجام می شد که نخست مشارکت مردمی در انتخابات اندک باشد، دوم از دل این انتخابات بحران امنیتی بیرون بیاید و سوم اینکه اگر دو هدف اول محقق نگردید، نتیجه انتخابات به گونه ای رقم بخورد که به نفع متدینین و اصولگرایان نباشد.

مقدم فر در تشریح شکست دشمن در رسیدن به اهداف تعیین شده خود در مرحله اول انتخابات گفت: نزدیک به 65 درصد از واجدین شرایط در انتخابات شرکت کردند که این امر باعث شد تا دشمنان در رسیدن به هدف خود مبنی بر مشارکت حداقلی به شکست برسند. از سوی دیگر از میان 220 نماینده راه یافته به مجلس در مرحله اول انتخابات، حدود 30 نفر با گرایش های اصلاح طلبی که 21 نفر از این تعداد نیز اصلاح طلب بودن خود را کتمان می کنند، تعداد خیلی معدودی از وابستگان به جریان انحرافی که به هرترتیب موفق به عبور از فیلتر شورای نگهبان شدند و تعداد 30 نفر نیز مستقل هستند. این در حالی است که 155 نفر باقیمانده از گروه های اصول گرایی هستند که موفق به راه یابی به مجلس نهم شدند. پس دشمنان در خصوص سناریوی دیگر خود مبنی بر عدم توفیق اصولگرایان نیز به شکست رسیدند. ضمن اینکه از 130 نفر کاندیدای مرحله دوم، اکثریت را مومنین و اصولگرایان تشکیل می دهند.
معاون فرهنگی اجتماعی فرمانده سپاه در ادامه با اشاره به اینکه دشمن کماکان در حال برنامه ریزی است و با وجود شکست در مرحله اول کنار نکشیده است، بصیرت و دشمن شناسی را بعنوان دو فاکتور مهم در شناسایی دسیسه های آنان برشمرد و در خصوص راهبردهای دشمنان در شرایط فعلی کشور تصریح کرد: غرب و مخالفین نظام اسلامی یک راهبرد کلان که همان براندازی جمهوری اسلامی است را از بدو پیروزی انقلاب دنبال می کردند ولی در چند سال اخیر راهبرد خود را تغییر داده اند و از خروجی های اطاق فکر آنان چنین بر می آید که بر روی دو اصل متمرکز شده اند، اول رهبری و دوم سپاه و بسیج.
وی «تغییر رفتار» را سناریوی دیگر دشمنان در شرایط فعلی کشور خواند و افزود: آنان به این نتیجه رسیده اند که قادر به براندازی نظام نبوده و باید کاری کنند تا نظام به اصطلاح تغییر رفتار دهد به این معنی که مردم، رهبران و مسئولان جمهوری اسلامی متوجه شوند که تنها راه نجات آنان و برون رفت از مشکلات و قطع تحریم ها، مذاکره با آمریکا است.
مدیر مسئول سابق خبرگزاری فارس با اشاره به سخنان خانم کلینتون مبنی بر اینکه باید کاری کنیم تا مردم ایران آنگونه که ما می خواهیم فکر کنند، تصریح کرد: اسوشیتد پرس، یونایتد پرس، فرانس پرس و رویترز، چهار خبرگزاری بزرگ دنیا هستند که 85 درصد از اخبار در سراسر دنیا را پوشش می دهند و هر پیامی در دنیا به روایت آنان شنیده می شود. دشمنان سعی دارند تا با استفاده از این ابزار های رسانه ای، افکار عمومی و عرصه اقتصادی در داخل کشور را از بیرون مدیریت کنند. مصداق این سناریو این است که در جریان مذاکرات 5+1 با ایران و پس از اعلام موفقیت آمیز بودن این مذاکرات از سوی آقای جلیلی و خانم اشتون، قیمت ها کنترل و آرامش نسبی در بازار ایجاد شد. البته همه از کاهش قیمت ها خوشحال هستیم اما خطری که وجود دارد این است که آنان به دنبال این هستند تا مردم اینگونه حس کنند که مذاکره با غرب، تنها راه حل رفع مشکلات اقتصادی است.
مقدم فر در ادامه افزود: بر این اساس اگر در بغداد مذاکرات موفقیت آمیز نباشد باید قیمت ها افزایش یابند. لذا مقام معظم رهبری امسال را سال حمایت از تولید ملی نامگذاری نموده اند تا وابستگی اقتصاد داخلی به خارج، از بین برود.

وی موضع آمریکا و اوباما در برابر ایران را بخاطر نزدیک بودن انتخابات ریاست جمهوری این کشور، موضع ضعف ارزیابی کرده و با اشاره به قدرت ایران در منطقه تاکید کرد: ما باید در مذاکرات با غرب با قدرت حاضر شویم چراکه با توجه به شرایط کنونی بازار نفت، آنان بخوبی می دانند اگر این مذاکرات به شکست بانجامد قیمت های نفت بشدت افزایش خواهد یافت که این موضوع نه برای اوباما که انتخابات ریاست جمهوری را پیش رو دارد و نه برای اروپا که گرفتار بحران اقتصادی اند، مطلوب نیست.
وی اما بروز اختلاف در نیروهای اصولگرا و تقسیم بندی آنان به طیف هایی چون پایداری و جبهه متحد را بعنوان آسیب انتخابات مجلس نهم دانست و با اشاره به تشابه نقش آیت الله مصباح و آیت الله کنی به شهید مطهری و شهید بهشتی بترتیب بعنوان ستون های فکری و سیاسی در شرایط کنونی، آنان را سرمایه های انقلاب دانست و تاکید کرد که مقام و شان این عزیزان بالاتر از این است که بتوان آن را با اینگونه گروه بندی ها پائین آورد.
وی در پایان سخنان خود ابراز امیدواری کرد که انشاء الله با حضور مردم این مرحله از انتخابات نیز مقتدرانه برگزار شود.

پایان پیام/ 

 

کد خبر 128372

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha