اگر امروز تاریخمان را ننویسیم، فردا دیگران برایمان تاریخ سازی می کنند

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به لزوم ساخت فیلم با داستان انقلاب گفت:اگر امروز خودمان تاریخمان را ننویسیم،فردا دیگران برایمان تاریخ سازی می کنند.

به گزارش خبرنگار شبستان، سید محمد حسینی وزیر فرهنگ ارشاد اسلامی،دیشب یکی از سخنرانان مراسم اختتامیه فیلمنامه نویس انقلاب بود که با حضور پشت تریبون در سخنانی گفت: انقلاب اسلامی محدود به سال‌های 56 و 57 نمی شود بلکه انقلاب از زمان «سید جمال الدین اسدآبادی»، انقلاب مشروطه و دوران ملی شدن صنعت نفت آغاز شده است.حوادث و رویدادهای بسیاری در انقلاب اسلامی وجود دارد که می‌تواند به عنوان دستمایه آثار سینمایی قرار گیرد و سینما چنانچه بتواند عظمت انقلاب را به تصویر بکشد موفق خواهد بود.

 

وی افزود: نباید زحمات انجام شده در 3 دهه اخیر در سینما را نادیده بگیریم اما بدون شک این تلاش‌ها در به تصویر کشیدن انقلاب اسلامی کافی نبوده است و عظمت انقلاب اسلامی به نحوی است که می‌توان با سرمایه‌گذاری بر این رویداد بزرگ، آنرا به نسل جوان و جهانیان معرفی کرد.

 

وزیر ارشاد با اشاره به تحریم ها و تهدیدات غرب گفت: در حال حاضر هم در شرایط انقلابی هستیم و مردم ما نه تنها در برابر این تهدیدات ایستادگی کرده بلکه به دستاوردهای بزرگی در انقلاب اسلامی دست یافته‌اند و این مهم برای کسانی که در ایران نبوده اند معمایی بزرگ است.

 

حسینی تصریح کرد: در سفر اخیر به اندونزی، بسیاری از دانشجویان این کشور درباره چگونگی رسیدن به دستاوردهای بزرگ از ما سووالاتی را مطرح می کردند و کافی است این دستاوردها در قاب یک اثر سینمایی به تصویر کشیده شود.چون سو‍ژه‌های ناب و اثر گذاری در جریان انقلاب اسلامی برای تولید فیلم سینمایی وجود دارد و جا دارد بیشتر به این مقوله پرداخته شود.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: همواره در تولید فیلم‌های انقلابی از نبود فیلمنامه‌های خوب انتقاد می‌شد که امیدوارم با فیلمنامه‌هایی که به رشته تحریر درآمده اند آثار خوبی در عرصه سینمای انقلاب خلق شود.

 

وی در ادامه با اشاره به پژوهش های انجام شده از سوی مرکز اسناد انقلاب اسلامی گفت: این پژوهش‌ها را منبع خوبی برای فیلمسازان علاقه‌مند به تولید فیلم سینمایی با مضمون انقلاب است.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به وقایع منجر به انقلاب گفت: ایران اسلامی در آن روزگا یکپارچه قیام و انقلاب بود تا انقلاب اسلامی به ثمر رسید. برخی از شهرها پیش از پیروزی انقلاب اسلامی در اختیار مردم بودند که این مسائل درونمایه خوبی برای تولید آثار سینمایی انقلابی می‌تواند باشد.

 

حسینی در ادامه گفت: اگر ما با تولید فیلم‌های سینمایی تاریخ سازی نکنیم دیگران برای ما این کار را انجام می‌دهد و بسیاری از رسانه‌های بیگانه همچون بی بی سی هم اکنون می‌خواهند نیروهای رژیم طاغوت را به عنوان نیروهای خدوم معرفی کنند در صورتی که بسیاری از عقب ماندگی‌های کشور برگرفته از این افراد بوده و در دوره رژیم طاغوت برخی از بخش‌های ایران جدا شد.

 

وی در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: امیدوارم فیلمنامه‌های تولید شده در بایگانی نماند و با ارتباط موثر میان فیلمنامه‌نویسان و انقلابیون، وجه حقیقی این آثار بیشتر شود.

 

پایان پیام/


 

کد خبر 128351

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha