به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، علیرضا غریب، جانشین رییس ستاد مردمی پیشگیری و حفاظت اجتماعی دادگستری گلستان در جمع اعضای این ستاد از تشکیل هسته های تخصصی در دستور کار ستاد حفاظت اجتماعی استان خبر داد و گفت: در گام نخست هسته های تخصصی مداحان، بهداشت و روان و مشاوران جوان با حضور افراد متخصص در هر بخش، تشکیل می شود.
وی با بیان اینکه هم اکنون هسته تخصصی قاریان قرآن فعالیت خود را آغاز کرده است، افزود: این هسته ها به منظور ساماندهی اعضا و استفاده از تجریبات و نظرات کارشناسانه آن ها برای کاهش جرائم در استان تشکیل می شود.
غریب تصریح کرد: ایجاد بانک اطلاعاتی در زمینه سازمان های مردم نهاد ( NGO )، شناسایی مناطق آسیب پذیر و جرم خیز از دیگر برنامه های این ستاد در سال جاری است.
وی با بیان اینکه تاکنون یکصد سازمان مردم نهاد( NGo ) در استان شناسایی شده است، افزود: بقیه این سازمان ها نیز به تدریج شناسایی و بانک اطلاعاتی این ستاد در استان تکمیل میشود.
غریب، تعامل و انعقاد تفاهم نامه با برخی سازمان های متولی فرهنگی و اجتماعی را پل ارتباطی برای انتقال مفاهیم آموزشی به مردم در سطح شهرها و روستاها عنوان کرد و گفت: تعامل بین مسوولان و مردم علاوه بر کاهش وقوع جرم و آسیب های اجتماعی، به شکل گیری همکاری های دوجانبه، اعتمادسازی و سالم سازی جامعه نیز کمک می کند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نامگذاری سال 91 از سوی مقام معظم رهبری با عنوان « تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی» از اعضای این ستاد خواست: برای تحقق این شعار موانع پیش رو در حوزه های فعالیت خود را شناسایی و حتی الامکان در رفع آن تلاش کنند.
به گزارش روابط عمومی دادگستری استان گلستان غریب با بیان اینکه هم اکنون 320 هسته حفاظت اجتماعی در استان شکل گرفته است، افزود: ستاد حفاظت اجتماعی به منظور مشارکت مردم برای جلوگیری و کاهش میزان جرم از سال 84 در محله های شهری و روستایی استان تشکیل شده است. اعضای این ستاد حق برخورد با مجرمان را ندارند و در صورت مشاهده تخلف باید به مراجع ذی صلاح اطلاع رسانی کنند.
پایان پیام/
نظر شما