به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، حسن جمشیدیها، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قزوین گفت: یکی از موضوعاتی که همیشه مورد تأکید دین اسلام قرار گرفته، کار و کوشش، پرهیز از بطالت و مبنا قرار دادن کار برای شکوفایی استعدادهای انسان و تربیت اوست و این امر در قرآن و سنت قابل مشاهده است.
وی ادامه داد: در فرهنگ غنی اسلامی ما، کارگران شریفترین انسان های اجتماع هستند، به طوری که رسول گرامی اسلام (ص) و امیرالمؤمنین علی (ع) و سایر امامان معصوم (ع) از کار کردن به عنوان عملی دنیوی و اخروی که دارای اجر و ثواب بسیار است، یاد نموده و نسبت به آن توصیههای بسیاری کرده اند و در آموزههای دینی نیز، به کارگری که برای اداره زندگی خانوادهاش سعی و تلاش میکند عنوان جهاد کننده در راه خدا اطلاق شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قزوین اضافه کرد: رمز پیشرفت و توسعه پایدار کشور در تجلی استعدادها و سرمایه های انسانی کارآمد، پرتلاش، باشور و نشاط و خلاق است و کارگران به عنوان نیروهای محرکه چرخه اقتصاد، نقش برجسته و ویژه ای در این عرصه دارند.
وی با بیان اینکه فقر در جامعه با کار و تلاش رفع میشود، تصریح کرد: امام باقر (ع) میفرماید: هر کس برای بینیازی از مردم و تلاش برای رفاه خانواده و مهربانی و خیرخواهی به همسایه، در طلب مال و امکانات زندگی برآید روز قیامت در حالی که صورتش همچون بدر درخشان است، خداوند را ملاقات می کند.
به گزارش روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قزوین، جمشیدیها اعلام کرد: کارگران در رشد و توسعه اقتصادی کشور، از نقش و جایگاه ویژه ای برخوردارند و بدون شک هدف از رشد و توسعه اقتصادی و اجتماعی در هر کشوری فراهم ساختن رفاه مادی و معنوی برای مردم آن سرزمین از طریق تأمین نیازها و توجه به کیفیت زندگی، بهبود فضای کسب و کار و کرامت آنها است و این امر با کار، تلاش و همتی که در آن انگیزه های قوی معنوی و الهی و خدمت بی منت نهفته است، محقق می شود.
وی یادآور شد: بنا بر فرمایش مقام معظم رهبری عنصر «کار و کارگر»، حلقه بی بدیل و بسیار مهم تأمین نیازهای حیاتی فرد و جامعه است بنابراین باید به برنامه ریزی دقیق برای سیاست گذاری اصولی و اساسی در امر آموزش فنی و حرفه ای نیروی کار برای بسط، تعمیق و حجم بازار کار، توجه داشت.
پایان پیام/
نظر شما