به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، حمید قناعتی، رئیس ستاد انتخابات خوزستان، پیش از ظهر امروز(11 اردیبهشت) در نشست مطبوعاتی با اصحاب رسانه در خصوص انتخابات مرحله دوم، با تقدیر از حضور هوشمندانه مردم استان و کشور در مرحله اول انتخابات مجلس، گفت: در حوزه های انتخابیه سراسر کشور مردم با دید و افق جدیدی برگرفته از نگاه رهبر معظم انقلاب وارد شدند و رأی خود را به صندوق ها انداختند.
وی با بیان اینکه انتخابات سال 90 در مناسبات و تعاملات سیاسی بسیار اثرگذار بود، افزود: کشورها و دولت ها با حجم سلاح های خود نمی توانند به امنیت پایدار دسترسی پیدا کنند بلکه این امنیت به واسطه پشتوانه مردمی که شاخص آن رفراندوم ها و همه پرسی هاست، به دست می آید.
وی با اشاره به اینکه در طول 33 سال از پیروزی انقلاب، 30 انتخابات در کشور برگزار شده است، تصریح کرد: این امر نشان و حکایت از آن دارد که مملکت ما بر اساس افکار و نظرات عامه مردم اداره می شود و باید گفت انتخاب عصاره اختیار، اختیار ثمره آزادی و آزادی موهبتی الهی است.
قناعتی، با بیان اینکه متأسفانه دولت ها و حکومت های جور و ظلم این آزادی را محدود می کنند ولی در نظام دین مدار که در قرن بیستم بروز و ظهور یافت و در عرصه دین محور، خود را نشان داد، توانست بیش از 30 بار از آرا و نظرات مردم را به عنوان نقشه راه بهره ببرد.
وی با اشاره به اینکه هر ندای حق طلبانه و حرکت انقلابی و اصلاح طلبانه ای که شروع می شود، نگاه ها به انقلاب اسلامی است، اضافه کرد: طبق فرموده مقام معظم رهبری که انتخابات 90 را الگوی انتخاباتی برای ملت ها و دولت ها دانستند، شرکت 64 درصدی مردم کشور در انتخابات نهم رکوردی برای انتخابات 8 دوره قبل بود.
وی با بیان اینکه در دور اول انتخابات 65 درصد مردم خوزستان در این امر مشارکت داشتند، ادامه داد: بخشی از این مشارکت را مدیون فعالیت و اطلاع رسانی خوب اصحاب رسانه می دانیم و کلیت این موضوع مدیون بصیرت مقام معظم رهبری و مردم است؛ ملت ایران به واسطه رهبری و بصیرت افزایی که از مقام معظم رهبری گرفت به امامت امت ها رسید.
رئیس ستاد انتخابات خوزستان، اذعان داشت: مرحله اول انتخابات 2 هزار و 809 شعبه اخذ رأی در خوزستان ایجاد شد و در مرحله دوم نیز یک هزار و 540 صندوق اخذ رأی برای رأی گیری از 6 حوزه انتخابیه اهواز و باوی، آبادان، دزفول، بهبهان، دشت آزادگان و هویزه و ایذه و باغملک پیش بینی شده است.
وی تأکید کرد: تعداد شعب اخذ رأی در اهواز و باوی 620 شعبه، آبادان 142 شعبه، دزفول 288 شعبه، دشت آزادگان و هویزه 121شعبه، بهبهان 129 شعبه و ایذه و باغملک نیز 240 شعبه اخذ رأی است که جمعاً هزار و 100 شعبه ثابت و 440 شعبه نیز سیار است و برای جمع آوری آرای مناطق صعب العبور دزفول و ایذه و باغملک نیز دو بالگرد در نظر گرفته شده است.
وی با بیان اینکه ضوابطی که مسیر انتخابات را تغییر داده باشد در دور اول انتخابات در استان وجود نداشت و برای مرحله دوم نیز کلیه اقدامات جهت امنیت و برقراری انتخاباتی سالم در نظر گرفته شده، توضیح داد: مردم خوزستان می توانند مطالب، نظرات، پیشنهادها، انتقادها، عملکرد کاندیداها، ستادهای آنها و مجریان انتخابات را با پیامک 10000066به ستاد انتخابات استان ارائه دهند.
قناعتی با اشاره به اینکه در مرحله دوم انتخابات خوزستان، 40 هزار نفر عوامل اجرایی، هیئت نظارت، بازرسی، امنیتی و انتظامی روند انتخابات را در 6 حوزه انتخابیه بر عهده دارند، عنوان کرد: شورای نگهبان صحت جریان انتخابات مرحله اول را در حوزه های انتخابیه استان تأیید کرد و حتی یک صندوق هم مورد شک و شبهه قرار نگرفت.
وی با بیان اینکه در مرحله اول انتخابات خوزستان از مجموع 14 حوزه انتخابیه 8 حوزه با انتخاب 10 نماینده تعیین تکلیف شد، توضیح داد: در مرحله دوم نیز از 6 حوزه انتخابیه و رقابت 16 کاندیدا، 8 نماینده با کسب اکثریت نسبی آرا به مجلس راه می یابند.
رئیس ستاد انتخابات خوزستان، یادآور شد: تمام اقدامات تأمینی، تجهیزات، تعرفه ها و ملزومات پیش بینی و توزیع شده و کلاس های آموزشی و نشست های آموزش تخصصی با فرمانداران، بخشداران و رؤسای ستاد انتخابات و... انجام گرفته است.
وی بیان کرد: انتخابات با اصل شناسنامه و همراه داشتن کارت ملی صورت می گیرد و کسانی می توانند در انتخابات شرکت کنند که تا 15 اردیبهشت 91، 18 سال تمام داشته باشند، در مرحله اول در هیچ یک از وزه های انتخابیه شرکت نکرده باشد و کسانی که در مرحله اول شرکت کردند تنها می توانند در همان حوزه انتخابیه مرحله اول اقدام به رأی دادن کنند.
پایان پیام/
نظر شما