به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان، سرپرست فعالیت های قرآنی سازمان بهزیستی کشور، در نخستین جشنواره تربیت دینی کودکان گفت: در حال حاضر 14 هزار و 700 مهدکودک با 40 هزار مربی در سراسر کشور مشغول فعالیت است که با توجه به آمار جمعیتی، تنها 10 درصد کودکان صفر تا 6 سال را توانستیم تحت پوشش قرار دهیم.
حجت الاسلام پهلوان با بیان اینکه گسترش و توسعه مهدهای کودک در کشور در اولویت برنامه های بهزیستی کشور قرار دارد، به راه اندازی نخستین مرکز تخصصی فعالیت های قرآنی شهید فیاض بخش برای کودکان زیر هفت سال نیز اشاره کرد.
وی اظهار داشت: با این وجود شاید برخی از خانواده ها تمایلی به نگهداری فرزندان خود در مهدهای کودک نداشته باشند که می توانند از کتاب های دیجیتال ما که قابلیت اتصال به تلویزیون را دارد، آموزش های لازم را به فرزندان خود ارایه دهند.
این مسئول از اجرای فاز اول دوره تربیت مدرس قرآنی ویژه مهدهای کودک در مشهد در زمستان سال گذشته خبر داد و بیان داشت: ما موافق جدا سازی مهدها تحت عنوان مهدهای قرآنی و غیر قرآنی نیستیم بلکه کلیه مهدها باید قرآنی باشد.
سرپرست فعالیت های قرآنی سازمان بهزیستی کشور از انتشار 10 عنوان کتاب مرجع ویژه مربیان مهدهای کودک به منظور یکسان سازی متون مفاهیم دینی خبر داد.
وی اظهار داشت: این آثار شامل یک عنوان کتاب مرجع، یک عنوان راهنمای آموزشی ویژه مربیان، 6 عنوان کتاب کار ویژه مربیان و مهدهای کودک و دو عنوان کتاب کار ویژه کودکان است.
حجت الاسلام پهلوان با بیان اینکه تدوین این کتابها در راستای مصوبه 427 شورای عالی انقلاب فرهنگی بوده است، گفت: یکی از برنامه های جدی بهزیستی در کل کشور، توسعه مهدهای کودک است که پیش از توسعه کمی، از لحاظ کیفی و محتوا باید استانداردهایی مشخص شود.
وی با بیان اینکه تصریح به این مطلب که تدوین این کتابها به منظور یکسان سازی و یکپارچه کردن متون آموزه های دینی در مهدهای کودک بوده است، گفت: تا اواخر اردیبهشت امسال این کتاب ها چاپ و در اختیار مهدهای کودک سراسر کشور قرار می گیرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان کرمان، مدیر کل بهزیستی استان کرمان نیز با ارائه گزارشی از وضعیت خانه های کودک و نوجوان تحت نظارت بهزیستی در استان، گفت: هم اکنون 54 خانه کودک و نوجوان در استان کرمان فعال هستند که قریب 1400 کودک و نوجوان در این مراکز زندگی می کنند.
دکتر عباسی افزود: این فرزندان مقیم در مراکز علاوه بر اسکان، فراگیری مهارت های زندگی ،دریافت آموزش های کلاسیک، مسایل فرهنگی، اجتماعی و بصورت ویژه مسایل دینی و مذهبی را نیز فرا می گیرند.
پایان پیام/
نظر شما