به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی، حجت الاسلام امین مطهریمقدم –مدیر مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان جنوبی- شامگاه (۵ تیر) در مراسم تکریم و معارفه امام جماعت مسجد امام حسن عسکری علیه السلام اظهار ضمن تبریک ایام واعیاد ماه ذی الحجه اظهار کرد: اگر حقیقت غدیر درک میشد شاهد این همه ظلم و بی عدالتی در علم نبودیم دلیل این ظلم وبی عدلتی انحراف از مسیر امامت و بیت امامت (مسجد) است.
وی افزود: وقتی داستان خلقت و زندگی بشر در زمین را نگاه می کنیم، پر از صحنههای مسجدی است، دحوالارض یک سکانس مسجدی است، اولین بنای که روی زمین ساخته میشود، مسجد است که توسط یک رسول انجام میشود.
وی افزود: فرزندان حضرت ابراهیم علیه السلام اسحاق در کنار مسجدالاقصی و فرزندان اسماعیل کنار مسجد الحرام ساکن می شوند، این درحالی است که خداوند به ابراهیم که بنیانگذار تمدن توحیدی است، امر میکند کعبه را بازسازی کن و جایگاه آن را ارتقاء دهد.
حجتالاسلام مطهری افزود: پیامبر صلیالله علیه وآله قبل از رسیدن به مدینه وقتی به منطقه قبا میرسند، توقفی دارند تا امیرالمؤمنین علیه السلام و همراهانشان برسند. در این مدت کوتاه در قبا که کاروانسرایی بیش نبود مسجد احداث کردند.
مدیر مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان جنوبی گفت: نقطه آغاز و پایان زندگی امیرالمؤمنین علیه السلام در مسجد بود از سوی خداوند در روز غدیر نجات بشریت را در گرو پیروی و حرکت در مسیر ولایت ایشان قرار میدهد و فرمود: «الْیَوْمَ أَکْمَلْتُ لَکُمْ دِینَکُمْ وَأَتْمَمْتُ عَلَیْکُمْ نِعْمَتِی وَرَضِیتُ لَکُمُ الإِسْلامَ دیناً؛ زندگی مولا در مسجد است؛ یعنی در مسجد به دنیا میآید، در مسجد حکومت میکند و در مسجد به شهادت میرسد.
مطهریمقدم در بخشی دیگری از صحبتهای خود به نقش مسجد در انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: در شکل گیری پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی که آرزوی همه انبیاء و حاصل زحمات آنهاست، امام خمینی رحمهالله به عنوان رهبر انقلاب اسلامی، انقلاب اسلامی را زمینه سازی ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه معرفی کردند، و می گویند:«ما انقلاب کردیم تا مسجد درست کنیم.» و یا اینکه انقلاب از مساجد آغاز شد، لذا حدوث و بقای انقلاب درگرو توجه مردم و مسئولان به مسجد است .
وی با بیان اینکه مساجد در دوران ظهور امام زمان(عجل الله تعالی فرجه) محوریت مییابند، خاطرنشان کرد: امام زمان(عجل الله تعالی فرجه) نیز محوریت حرکتشان بر مبنای مسجد است، یعنی مکان ظهورشان مسجدالحرام، محل حکومتشان مسجد کوفه و مکان زندگیشان مسجد سهله است.
به گفته وی؛ همه اینها ریشه در نگاه تمدنی به مسجد دارد در غیر این صورت مسجد در حد یک مکان عبادت یا حداکثر مکانی برای رفع بعضی مشکلات مردم تعریف می شود. مسجد باید تمدنساز باشد و تمدن را اداره کند. امامین انقلاب با نگاه تمدنی به مسائل مسجد میپردازند و راهکار ارائه میدهند.
در پایان مدیر مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان جنوبی ضمن قدردانی از بانیان و خادمین مادی و معنوی مسجد امام حسن عسکری علیه السلام افزود: بایستی با باتلاش و کوشش موجبات رونق، کارایی و شکوفایی روز افزون مساجد در ابعاد تربیتی و نهادی را فراهم کنیم.
نظر شما