اساتید دانشگاه در تربیت و پرورش دانشجویان تلاش کنند

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید چمران اهواز با بیان اینکه مسئولیت سنگینی بر عهده دانشگاه‌هاست، اظهار داشت: اساتید دانشگاه در تربیت و پرورش دانشجویان نهایت دقت و تلاش خود را به کار بندند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر محمد علی فیروزی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید چمران اهواز، در مراسم افتتاحیه هفته آموزش دانشگاه شهید چمران اهواز، گفت: دانشگاه تهران در سال 1313 با برنامه تجددگرایی و ایجاد تمدن جدید و بسط فرهنگ غرب پی ریزی و تأسیس شد اما پایه‌های دینی، مذهبی و خانوادگی محکم و استوار موجب شد نتواند به اهداف خود دست یابد و از دل همین دانشگاه، کانون نهضت انقلاب اسلامی به پاخاست.

 

وی با بیان اینکه امام راحل(ره) توجه خاصی به دانشگاه‌ها داشتند، افزود: مسئولیت بسیار سنگینی در حوزه پرورش نیروی انسانی به عهده دانشگاهیان و متولیان امور آموزش است، از این رو باید در پرتو نور ولایت و توجه ویژه مقام معظم رهبری به دانشگاه‌ها، بتوان راه طولانی رسیدن به قله‌های رفیع دانش را طی کرد.

 

دکتر فیروزی، با بیان اینکه مدیران ارشد فردا، از دل دانشگاه‌ها بیرون می‌آیند پس لازم است اساتید در تربیت و پرورش دانشجویان نهایت دقت و تلاش خود را به کار بندند، تأکید کرد: در حوزه آموزش با وجود تحریم‌های بین المللی، امکانات خوبی در دانشگاه‌ها وجود دارد که لازم است از آنها نهایت استفاده را ببریم.

 

دکتر غلامحسین مکتبی، مدیر دفتر برنامه ریزی و ارزیابی آموزشی دانشگاه شهید چمران اهواز، نیز در این مراسم، ارج نهادن به مقام شامخ استاد و ارتقای آموزش و نظم و انضباط بخشیدن به فعالیت‌های آموزشی در دانشگاه‌ها را از اهداف برگزاری آیین هفته آموزش عنوان کرد.

 

وی با بیان اینکه دانشگاه شهید چمران اهواز تنها دانشگاهی است که برای سومین سال پیاپی هفته آموزش را گرامی داشته و هر سال برنامه‌های ویژه‌ای را به این مناسبت به اجرا درمی‌آورد، مهم‌ترین برنامه‌های هفته آموزش امسال را تجلیل از دانشجویان استعداد درخشان و نیز اساتید بازنشسته دانشگاه عنوان کرد.

 

دکتر مکتبی، با اشاره به اینکه امسال چهار کارگاه آموزشی ویژه اعضای هیأت علمی در هفته جاری برگزار می‌شود، تصریح کرد: آموزش و پژوهش اخلاق محور، آشنایی با قوانین ارتقا، جستجوی منابع اطلاعاتی، تقویت انگیزش تحصیلی در دانشجویان از جمله موضوعات این کارگاه ‌هاست.

 

وی از 30 مورد بازنگری در برنامه‌های درسی رشته‌‌های مختلف در طول سال گذشته خبر داد و اذعان داشت: مجوز پنج رشته دکتری، یک رشته کارشناسی ارشد و یک رشته کارشناسی از هیأت رئیسه دانشگاه اخذ شده و منتظر نظر مساعد وزارت علوم هستیم.

 

مدیر دفتر برنامه ریزی و ارزیابی آموزشی دانشگاه شهید چمران اهواز، با تأکید بر کیفیت آموزشی و بازنگری متون درسی، اظهار کرد: طی دو هفته آینده کارگاه بازنگری درسی ویژه مدیران گروه‌های آموزشی با حضور یک مقام عالی رتبه از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار می‌شود.

 

پایان پیام/

کد خبر 127423

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha