به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زنجان، محسن افشارچی، استاندار زنجان امروز در یکصد و شانزدهمین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان زنجان در دفتر امام جمعه زنجان با اشاره به اینکه یکی از 22 ردیفی ک برای برنامه هفتم توسعه پیش بینی شده است، بحث اقتصاد فرهنگ است، گفت: در حوزه های مختلف برای پیشبرد امور از پروژه استفاده می شود از اینرو در حوزه اقتصاد فرهنگ نیز نیازمند برنامه و پروژه هستیم.
وی در ادامه به موضوع کتابخوانی و جایگاه آن در کشور و استان اشاره کرد و گفت: 40 میلیارد اعتبار مازادی که به استان تعلق گرفته است، 10 درصد به کتابخانه های استان و تقویت بخش نرم افزاری و سخت افزاری آن اختصاص می یابد.
افشارچی با اشاره به اینکه در کتابخانه های استان زنجان کارهای خوبی انجام شده است گفت: مساجد و کتابخانه ها مراکزی هستند که توجه به آن ها می تواند اتفاقات خوبی را در یک جامعه رقم زند.
استاندار زنجان به نگرانی خانواده ها برای حضور بیش از اندازه والدین در فضای مجازی اشاره کرد و گفت: برای نجات کودکان از این فضا باید زمینه کتابخوانی فرزندان را فراهم کنیم چرا که فضای مجازی تمرکز و عمق را این نسل می گیرد.
مدیرکل نهاد کتابخانه های عمومی استان زنجان نیز در ادامه گزارشی از اقدامات کتابخانه های عمومی استان زنجان ارائه داد و گفت: در استان زنجان 100 باب کتابخانه و 63 هزار عضو فعال کتابخانه وجود دارد.
رضاخانی با بیان اینکه 6 درصد از مردم استان زنجان عضو کتابخانه های عمومی هستند و این رقم خوبی نیست، تصریح کرد: یک و نیم میلیون نسخه کتاب در کتابخانه های عمومی استان زنجان موجود است و کتابخانه های عمومی استان 37 هزار و 800 مترمربع زیربنا دارند.
وی از ارائه 60 نوع خدمت در کتابخانه های عمومی استان زنجان خبر داد و افزود: سال گذشته افتتاح چند باب کتابخانه عمومی را در استان شاهد بودیم و امسال نیز چند باب کتابخانه جدید در استان افتتاح خواهد شد.
رضاخانی به ایجاد کتابخانه های تخصصی کودک و نوجوان و اتاق های مطالعه گروهی در کتابخانه های عمومی استان زنجان نیز اشاره کرد و گفت: سال گذشته 40 هزار کتاب در قالب طرح اهداء کتاب جمع آوری شد.
وی با یادآوری برای تحول در حوزه کتابخوانی نیازمند منابع هستیم، گفت: استان زنجان در زمینه تجهیزات کتابخوانی جزو استان های محروم کشور است.
نظر شما