اهل سنت حضرت فاطمه(س) را از نظر کرامت برترین اهل زمین می دانند

یک استاد حوزه با بیان اینکه جایگاه ویژه حضرت زهرا(س) در منابع شیعه، در منابع اهل سنت نیز قابل قبول است، گفت: فاطمه (س) در روایات نقل شده از اهل سنت از نظر وجود، شرافت و کرامت برترین اهل زمین معرفی شده است.

حجت الاسلام مسعود رهنما، استاد حوزه در گفتگو با خبرنگار شبستان از گیلان، به سیمای حضرت زهرا(س) در احادیث نبوی(ص) روایت شده از راویان اهل سنت اشاره کرد و گفت: فاطمه (س) در روایات نقل شده از اهل سنت از نظر وجود، شرافت و کرامت برترین اهل زمین معرفی شده است.


این استاد حوزه تاکید کرد: جایگاه ویژه حضرت زهرا(س) در منابع شیعه و اهل سنت قابل قبول است.


این محقق و پژوهشگر با اشاره به حدیثی روایت شده از پیامبر اکرم(ص) که در کتاب حموی شافعی، راوی اهل سنت آمده است، اظهار کرد: در این کتاب از فاطمه (س) به عنوان شادی قلب فرزندانش، میوه دل حضرت علی (ع) و نور چشم پیامبر اکرم(ص) تعبیر شده است.


وی خاطر نشان کرد: فاطمه (س) و فرزندانش ریسمان نجات هستند و هرکس به آنان متوسل شود اهل رستگاری است و هرکس خلاف رضایتشان رفتار کند، از سعادت دور می شود.


رهنما با بیان اینکه برخی از احادیث نقل شده از راویان شیعه در شان حضرت زهرا(س) از راویان اهل سنت نیز متواتر است، گفت: در کتب اهل سنت بسیار نقل شده است که هرگاه پیامبر اکرم(ص) مشتاق بوی بهشت می شد، فاطمه (س) را می بویید.


این خطیب برجسته شهر رشت در ادامه اذعان کرد: در عوالم العلوم درباره فاطمه نامیده شدن حضرت زهرا(س) توضیح داده شده است که هرکس فاطمه(س) را دوست داشته باشد از آتش باز داشته شده و به جهنم نمی رود.


وی با بیان اینکه خداوند حرمت بسیار زیادی برای حضرت زهرا(س) قائل است، گفت: به همین دلیل حضرت امام صادق(ع) می فرمایند: "همگان در هنگام گرفتاری به ما، اهل بیت(س) متوسل می شوند و اهل بیت(س) در هنگام مشکل به حضرت فاطمه(س) متوسل می شوند".


این استاد حوزه اضافه کرد: هزکانی، راوی اهل سنت در کتاب شواهد التنزیل در تفسیر آیه 24 سوره ابراهیم از قول پیامبر اکرم(ص) نقل می کند در این آیه من شجره، فاطمه (س) شاخه، علی (ع) بارور کننده این درخت و حسن(ع) و حسین(ع) میوه این درخت هستند.


وی اضافه کرد: دوستداران فاطمه(س) و اهل بیت(ع) برگ های درخت مورد بحث در آیه 24 سوره ابراهیم تعبیر شده اند.


این محقق مسائل اسلامی با اشاره به تاکیدات پیامبر اکرم(ص) در خصوص فاطمه (س) به حضرت علی(ع) که در تفسیر الکشاف، جار الله زمخشری مفسر اهل سنت نوشته شده است، گفت: زمخشری در تفسیر قرآن خود به این نکته که خشنودی فاطمه(س) خشنودی حضرت رسول(ص) و نارضایتی فاطمه(س) نارضایتی پیامبر اکرم(ص) است اشاره می کند.


پایان پیام/


 

کد خبر 126873

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha