به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، حسین احمدی، عضو هیئت علمی و استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران، در نشست فرهنگی، تخصصی جنگ نرم در دانشگاه پیام نور زنجان، گفت: با توجه به اینکه اساتید به صورت چهره به چهره با دانشجویان و قشر علمی کشور ارتباط دارند نقش ویژه ای در هوشیاری و آگاه سازی دانشجویان در مقابله با جنگ نرم دشمن ایفا می کنند.
وی با بیان اینکه افراد در جنگ نرم به لحاظ فکری و ذهنی مقابل هم قرار می گیرند، افزود: اساتید خواسته یا ناخواسته در معرض الگوگیری دانشجویان قرار داشته و باید در رفتار خود دقت نظر داشته باشند.
این استاد دانشگاه بر افزایش تعامل استاد و دانشجو در دانشگاه ها در خصوص مبارزه با جنگ نرم تاکید کرد و ادامه داد: استفاده از روش های رویکردی نرم افزاری بهترین روش برای مقابله با جنگ نرم است.
پرداختن به جنبه های تخصصی جنگ نرم و بحث در این موضوع مرتبط با رشته های دانشگاهی، تاکید برهستی شناسی، شناخت شناسی و معرفت شناسی جنگ نرم، تاکید بر آشنا ساختن دانشجویان با مفهوم جنگ نرم، اصطلاحات و تعاریف مرتبط با آن، جایگزینی واقعیت به جای تصویر آن در بین دانشجویان، نحوه مقابله با ناامیدی به آینده در بین دانشجویان از جمله مسائلی بود که در این جلسه مطرح شد.
گسترش فرقه های ضاله و روش های مقابله با آن، دین گریزی جوانان، افزایش برگزاری همایش با موضوع جنگ نرم، شناخت مکانیسم های جنگ نرم، فرهنگ سازی و توجیه باورها و واقعیت ها در جهت مقابله با جنگ نرم، حل مسائل خرد و کلان از طریق گفتگوها و تاکید بر کاهش تضاد بین واقعیت و آنچه دانشجویان یاد می گیرند از دیگر موضوعاتی بود که در این جلسه به بحث و گفتگو پرداخته شد.
در پایان نشست فرهنگی، تخصصی جنگ نرم که با همکاری سازمان تبلیغات اسلامی، بسیج اساتید و امور فرهنگی دانشگاه پیام نور استان زنجان برگزار شد اعضا به پرسش و پاسخ در خصوص جنگ نرم پرداختند.
پایان پیام/
نظر شما