تمام پسماندهای خانگی به طور کامل مدیریت می شوند

قائم مقام سازمان محیط زیست گفت:‌ با اقدامات صورت گرفته تمام پسماندهای خانگی حداکثر تا سه سال آینده به طور کامل مدیریت می شوند .

به گزارش خبرگزاری شبستان، علی محمد شاعری قائم مقام سازمان محیط زیست گفت: هم اکنون 80 درصد پسماندهای خانگی مدیریت می شوند و 20 درصد باقیمانده در کلان شهرهایی مانند تهران ، شیراز ، کرج در دستور کار قرار دارند.

وی از مدیریت پسماندهای بیمارستانی تا پایان امسال خبر داد و افزود :‌در پایان سال 91 تمام بیمارستان ها به سیستم امحای زباله و بی خطر سازی مجهز خواهند شد.

معاون انسانی سازمان حفاظت محیط زیست از مدیریت پسماندهای ویژه تا پایان سال 92 خبر داد و افزود: تمامی پسماندهای ویژه نظیر روغن آسکارل ، لجن های اسیدی ، لامپ های جیوه ای ، سموم کلره و فسفره مدیریت می شوند.

وی افزود:‌ به زودی مراکز دفن پسماندهای ویژه در شهرهایی مانند اراک ، اصفهان و دیگر شهرهای کشور افتتاح می شود .

شاعری همچنین از بازیافت پسماندهای کشاورزی تا پایان سال 94 خبر داد و گفت:‌ با برنامه ریزی های صورت گرفته در نظر داریم که پسماندها به عنوان کالای بازیافتی در کشور تعریف شوند.

قائم مقام سازمان محیط زیست در ادامه گفت:‌ بازیافت زباله علاوه بر اینکه مانع اتلاف منابع و آلودگی محیط زیست می شود ، عاملی در افزایش اشتغالزایی است.

وی اظهار داشت: با مدیریت پسماند سالانه می توان 200 هزار شغل ایجاد کرد
.
وی تاکید کرد : در جریان عملیات عمرانی نباید محیط زیست تخریب و توسعه شهرها موجب آلودگی هوا شود.

قائم مقام سازمان محیط زیست به معضلاتی نظیر گرد و غبار و آلودگی آب در کشور اشاره کرد و گفت:‌ به هم خوردن ارتباط بین انسان و طبیعت تعادل طبیعی را به هم می زند در حالی که باید با راهکارهای اصولی این تعادل حفظ شود.
وی تاکید کرد:‌پوشش های گیاهی و منابع آب ظرفیت های محدودی دارند و به هیچ وجه نباید تصور کنیم که بی نهایت و پایان ناپذیر هستند بنابراین باید برنامه ریزان و مسوولان با حفظ منابع پایه نسبت به مباحث توسعه گام بردارند.
 

کد خبر 126683

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha