حجت الاسلام والمسلمین «سیدحسن طیبحسینی» در گفتگو با خبرنگار گروه مسجد و کانونهای مساجد خبرگزاری شبستان درباره تدارک حوزه های علمیه کشور برای بزرگداشت دهه کرامت، اظهار کرد: حوزه های علمیه سراسر کشور با ابلاغیه آیت الله اعرافی، مدیر حوزه های علمیه برنامه های متنوعی را برای این ایام در دستور کار داده اند.
مدیرکل روابط عمومی مرکز مدیریت حوزه های علمیه کشور ادامه داد: این برنامه ها همسو با شعار و اسامی انتخابی برای روزهای دهه کرامت طراحی و اجرا می شود. همچون اجرای پویش «بهترین دختر دنیا» با محوریت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س).
وی تصریح کرد: برگزاری جشن های گرامیداشت سالروز ولادت حضرت فاطمه معصومه(س) به صورت پررنگ و باشکوه تر از سال های قبل، برپایی کرسی های آزاداندیشی و معرفتی در طول دهه کرامت، معرفی و تقدیر از دختران نمونه و نخبه، برگزاری اردوهای زیارتی معرفتی، اجرای رویدادهای فرهنگی هنری، برپایی ایستگاه های صلواتی، برگزاری آیین افتتاح برخی طرح ها و پروژه ها ازجمله ویژه برنامه های تدارک دیده شده توسط حوزه های علمیه برای بزرگداشت دهه کرامت است.
حجت الاسلام طیب حسینی در ادامه بیان کرد: زمینه سازی برای مشارکت فعال و موثر مبلغان و مدیران در برنامه های ملی و استانی، اجرای طرح های جهادی مومنانه و معیشتی برای مناطق محروم و کم برخودار و به نیابت از ائمه(ع) و امامزادگان، انتشار ویژه نامه های مرتبط، استفاده از ظرفیت مبلغان سایبری و مجازی و رونمایی از آثار برتر در زمینه قرآن و عترت به ویژه مرتبط با امام رضا(ع) و حضرت معصومه(س) از دیگر برنامه هایی است که حوزوی ها با آنها به استقبال از دهه کرامت می روند.
وی درباره گستره مخاطبان این برنامه ها اضافه کرد: برخی از این برنامه ها در سطح حوزه های علمیه و برخی توسط حوزوی ها برای عموم مردم اجرا می شود.
حجت الاسلام طیب حسینی درباره الزامات بزرگداشت پرشورتر روز دختر در دهه کرامت امسال، ابراز کرد: حفظ کرامت زن و دختر در دین مبین اسلام مورد تاکید است آنچه در دین ما فراوان به آن پرداخته شده شخصیت عفیف و باحیای زن مسلمان است این حضور عفیفانه و نجیبانه در جامعه است که به زن کرامت می بخشد.
وی تأکید کرد: باید بکوشیم در برنامه های دهه کرامت نقش زنان در تحقق آرمان های اسلامی انقلابی پررنگ شود، حوزه های علمیه با این رویکرد پویش بهترین دختر دنیا را در دستور کار قرار داده اند.
نماینده حوزه های علمیه کشور در ستاد بزرگداشت دهه کرامت، بیان کرد: اگر بتوانیم نقش زن مسلمان در خانواده را به خوبی تبیین کنیم خانواده سالم شکل می گیرد و می تواند در جامعه سالم نقش آفرین باشد.
مدیرکل روابط عمومی مرکز مدیریت حوزه های علمیه کشور درباره نقشی که مساجد و مسجدی ها می توانند در بزرگداشت دهه کرامت و جذب حداکثری مخاطبان از اقشار مختلف ایفا کنند، گفت: متاسفانه بعضا دیده می شود علیرغم آنکه مساجد نقش محوری در اجتماع و محلات دارند اما میزان مشارکت آنها در برنامه ها و مناسبت ها کمرنگ است.
وی تصریح کرد: تبعاً بخشی از این مسئله به متولیان مسجد بازمی گردد لذا متولیان و فعالان مسجدی باید دقت بیشتری در برنامه ریزی ها برای جلب و جذب مومنان داشته باشند. توفیق برنامه های مذهبی به حضور پررنگ مساجد و مسجدی ها نیاز دارد این امر درباره دهه کرامت هم صادق است و می طلبد برنامه ریزان مسجدی دقت بیشتری داشته باشند و برنامه ها را با مشارکت جوانان دنبال کنند تا تاثیر بیشتری را بر جای بگذارند.
حجت الاسلام طیب حسینی با بیان اینکه حضور مسجد و مسجدی ها به ترویج فرهنگ مومنانه و عفیفانه در محلات کمک می کند، خاطرنشان کرد: این حضور مومنانه در جامعه الگوبخش است لذا مروجان فرهنگ اسلام در مسجد باید به این نقش و شأن توجه بیشتری داشته باشند.
نظر شما