حضور در نمایشگاه قرآن به تقویت مبانی فرهنگی، دینی و اعتقادی انسان کمک می کند

خسروی با اشاره به اینکه حضور در یک فضای فرهنگی مثبت منجر به تقویت مبانی فرهنگی، دینی و اعتقادی انسان می‌شود که نمايشگاه قرآن این فضا را ایجاد می‌کند.

محمود خسروی در بازدید از نمایشگاه قرآن که در فرهنگسرای بزرگ ارشاد شهرکرد برپا شده است، به خبرنگار خبرگزاری شبستان در استان چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: حضور در یک فضای فرهنگی مثبت منجر به تقویت مبانی فرهنگی، دینی و اعتقادی انسان می‌شود که نمايشگاه قرآن این فضا را ایجاد می‌کند.

 

سرپرست دانشگاه پیام‌نور چهارمحال ‌و بختیاری ادامه داد: در نمایشگاه کتاب، نرم‌افزار و محصولات قرآنی شهرکرد نسخه‌ های قدیمی قرآن کریم به نمایش گذاشته شده که دیدن آن‌ها برای هر انسانی طراوت‌بخش و شادی‌آفرین است، درواقع حضور در فضاهای قرآنی و معنوی در زندگی انسان بسیار تأثیرگذار است به همین دلیل بنده به تمام اساتید، دانشجویان و کارکنان توصیه کردم که برای بازدید از این نمایشگاه که در جوار دانشگاه پیام‌نور در حال برگزاری است، حضور پیدا کنند.

 

خسروی با اشاره به اینکه حضور در یک فضای فرهنگی مثبت منجر به تقویت مبانی فرهنگی، دینی و اعتقادی انسان می‌شود که نمايشگاه قرآن این فضا را ایجاد می‌کند، افزود: خوشبختانه کتاب‌های بسیار غنی و با تنوعی در نمایشگاه کتاب، نرم‌افزار و محصولات قرآنی شهرکرد به نمایش گذاشته شده است. همچنین نسخه‌های ارزشمند از قرآن کريم، فروشگاه‌های فرهنگی، عرضه محصولات عفاف و حجاب، اجرای بازی‌های فکری، فرهنگی در نمایشگاه مشاهده می‌شود که موجب افزایش زیبایی و طراوت غرفه‌های موجود شده‌اند.

 

سرپرست دانشگاه پیام‌نور چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به فعالیت‌های شاخص قرآنی که در دانشگاه پیام‌نور واحد شهرکرد اجرا می‌شود، ادامه داد: در این دانشگاه برخی فعالیت‌های قرآنی وجود دارد که بر اساس آیین‌نامه ابلاغی مسابقات قرآنی انجام می‌شوند و دانشجویان علاقه‌مند می‌توانند برای شرکت در آنها ثبت‌نام کنند، خوشبختانه امسال نیز رتبه‌های خوبی در جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کسب شد.

 

این مدرس دانشگاه تصریح کرد: در کنار برگزاری مسابقات قرآن برخی فعالیت‌های فوق برنامه مانند کلاس‌های قرآنی، جلسات قرآنی اساتید، جلسات انس با قرآن همراه با حضور دانشجویان نیز توسط دانشگاه پیام‌نور شهرکرد اجرا می‌شود که دانشجویان دانشگاه به‌صورت خودجوش و داوطلبانه در آنها شرکت می‌کنند.

 

خسروی اضافه کرد: طی هشت سال گذشته و به‌ویژه در زمان شیوع بیماری کرونا در کشور اجرای فعالیت‌های فرهنگی بسیار کم شد که این کاستی‌ها عواقب بدی نیز در پی داشت؛ اگر نوجوانان و جوانان به سمت قرآن هدایت و با مفاهیم ناب قرآنی آشنا شوند یک تربیت قرآنی حاصل می‌شود و با توجه به اینکه قرآن قانون اساسی زندگی مسلمانان است پرداختن بیش از پیش به فعالیت‌های قرآنی موجب سلامت جامعه خواهد شد.

 

کد خبر 1266682

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha