به گزارش خبرگزاری شبستان، «پرویز بیگی حبیب آبادی» شاعر و مدیر انتشارات فصل پنجم، درباره برگزاری 25 سال نمایشگاه کتاب و دستاوردهای آن بیان کرد: دستاوردهای 25 ساله نمایشگاه کتاب در خاورمیانه و دنیا کم نظیر است که استقبال از آن در ایران نسبت به سایر نمایشگاههای کتاب در دنیا، بیسابقه است.
وی با اشاره به افزایش سال به سال کتابها، ناشران و مولفان، گفت: زمانی که همه چیز به لحاظ کیفی و کمّی سیر صعودی دارد، بنابراین باید دیدگاهها نسبت به نمایشگاه کتاب، مثبت باشد.
بیگی حبیب آبادی با بیان اینکه باید وضعیت مطلوب برای نمایشگاه تعریف شود، درباره کارنامه نمایشگاه کتاب طی 25 سال، عنوان کرد: آنچه که ما طی 25 سال نمایشگاه کتاب برگزار کردیم و با امکاناتی که هم اکنون برای برپایی آن موجود است، در وضعیت مطلوبی قرار داریم.
مدیر انتشارات فصل پنجم تاکید کرد: بدیهی است که در آینده باید مکانی برای نمایشگاههای کتاب دیده شود که این مکان، به صورت دائمی برای این کار در نظر گرفته شود؛ یعنی به غیر از نمایشگاه کتاب، دهها نمایشگاه دیگر نیز داریم که تنها معضلشان مکان است.
وی درباره فرصتهایی که نمایشگاه کتاب پدید میآورد، توضیح داد: نمایشگاه کتاب میتواند تمام نویسندگان و چهرههای شاخص حوزه ادبیات را در بر گیرد، به ویژه برنامههایی که همه ساله در سرای اهل قلم برپا میشود، فرصت خوبی است که همه را یکجا گردهم آورد. مردم در نمایشگاه میتوانند در کمترین زمان، بیشترین بهره را در حوزه انتخاب کتابها داشته باشند همچنین میتوانند با فعالیتهای جنبی ادبی و فرهنگی آشنا شوند.
ببنا بر گزارش ستاد خبری بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران،بیگی حبیب آبادی افزود: نمایشگاه کتاب کل فضای کشور را تغییر میدهد، به ویژه اینکه در فصل بهار نیز برگزار میشود و به همین دلیل بهاریترین روزهای فرهنگی را به ارمغان میآورد.
بیست و پنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با پیام «ربع قرن جهاد فرهنگی»، از 13 تا 23 اردیبهشت ماه سال 1391 در مصلی بزرگ حضرت امام خمینی (ره) برگزار میشود.
پایان پیام/
نظر شما