سعید برزگر، مسئول سایت رسمی شهید عباس بابایی به خبرنگار شبستان گفت: آشنا کردن مردم شریف ایران با زوایای مختلف شخصیتی و رفتاری این قهرمان ملی از اهداف طراحی این سایت است و قصد داریم تا این سایت را به مرجعی جامع در رابطه با این شهید سعید تبدیل کنیم.
وی با اشاره به بخش های مختلف این سایت، افزود: "خانه" یا صفحه اصلی شامل خاطراتی از همرزمان و شاگردان شهید بابایی، سخنانی از حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری، معرفی آثار و کتاب های منتشر شده در خصوص این شهید معظم است.
برزگر ادامه داد: در بخش "شخصیت شناسی" مطالب با عنوان زندگی نامه سرلشکر خلبان شهید عباس بابایی، شهید بابایی از نگاه همرزمان و شهید بابایی از نگاه همسر و همچنین وصیت نامه های این خلبان تیز پرواز گنجانیده شده است.
مسئول سایت رسمی شهید عباس بابایی با اشاره به اینکه دفتر خاطرات این شهید بزرگوار در هشت بخش در این سایت آمده است، گفت: در بخش "مستندات" مهم ترین کتاب هایی که تاکنون در خصوص شهید بابایی منتشر شده اند و نیز مدارک و مصاحبه های پیرامون این شهید عزیز آمده است.
وی با اشاره به مطالب قرار گرفته در بخش "چند رسانه " اظهار داشت: در این بخش تصاویر شامل تصاویر جدید و کمیاب شهید بابایی به همراه آرامگاه و یادمان و طراحی ها و همچنین ویدئو ها و آواها برای بازدید علاقمندان آمده است.
برزگر ضمن معرفی بخش "دل نوشته ها" گفت: علاوه بر اینکه اشعار شاعران و سخنان بزرگان و بخشی از وصایای شهدا در این بخش قرار دارد، تعداد زیادی از هموطنان دل نوشته ها، درد دل ها و سخنان خود با شهید بابایی را در این بخش مطرح کرده اند که از استقبال خوبی برخوردار است.
وی با بیان اینکه علاقه مندان می توانند برای استفاده از مطالب این سایت به آدرس www.shahid-babaei.com مراجعه کنند، ضمن تقدیر و تشکر از همکاری خانواده این شهید بزرگوار گفت: بی صبرانه منتظر نظرات همه عزیزان هستیم.
پیشینه:
شهید عباس بابایی در سال ۱۳۲۹در شهرستان قزوین دیده به جهان گشود. دوره ابتدایی و متوسطه را در همان شهر به تحصیل پرداخت و در سال ۱۳۴۸، به دانشکده خلبانی نیروی هوایی راه یافت و پس از گذراندن دوره آموزش مقدماتی در سال ۱۳۴۹، برای گذراندن دوره خلبانی به آمریکا رفت.
با ورود هواپیماهای پیشرفته اف – ۱۴ به نیروی هوایی، شهید بابایی که جزء خلبان های تیزهوش و ماهر در پرواز با هواپیمای شکاری اف – ۵ بود، به همراه تعداد دیگری از همکاران برای پرواز با هواپیمای اف–۱۴ انتخاب و به پایگاه هوایی اصفهان منتقل شد. با اوج گیری مبارزات علیه نظام ستمشاهی، بابایی به عنوان یکی از پرسنل انقلابی نیروی هوایی، در جمع دیگر افراد متعهد ارتش به میدان مبارزه وارد شد. پس از پیروزی انقلاب اسلامی، وی گذشته از انجام وظایف روزمره، به عنوان سرپرست انجمن اسلامی پایگاه، به پاسداری از دستاوردهای پرشکوه انقلاب اسلامی پرداخت.
شهید بابایی با دارا بودن تعهد، ایمان، تخصص و مدیریت اسلامی چنان درخشید که شایستگی فرماندهی وی محرز و در سال 1360 فرماندهی پایگاه هشتم هوایی بر عهده او گذاشته و در سال 1362 با ارتقاء به درجه سرهنگی به سمت معاون عملیات نیروی هوایی منصوب و به تهران منتقل شد. او با روحیه شهادت طلبی به همراه شجاعت و ایثار صفحات نوین و زرینی به تاریخ دفاع مقدس و نیرو های هوایی ارتش نگاشت و با بیش از سه هزار ساعت پرواز با انواع هواپیما های جنگنده، قسمت اعظم وقت خویش را در پرواز های عملیاتی و یا قرارگاه ها و جبهه های جنگ در غرب و جنوب کشور سپری کرد و تنها از سال ۱۳۶۴ تا هنگام شهادت، بیش از ۶۰ ماموریت جنگی را با موفقیت کامل به انجام رسانید.
تیمسار شهید بابایی، معاون عملیات نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران سرانجام در روز عید قربان، به هنگام بازگشت از یک ماموریت برون مرزی، هدف گلوله ضد هوایی قرار گرفت و به آروزی بزرگ خود که مقام شهادت بود، نائل آمد. او که در هنگام شهادت ۳۷ سال داشت، نام پرآوازه اش در تاریخ پرافتخار ایران جاودانه شد.
روحش شاد، یادش زنده و راهش پر رهرو باد!
پایان پیام/
نظر شما