باید منش زندگی حضرت فاطمه(س) در جامعه احیاء شود

امام جمعه پلدختر باتاکید برضرورت ارتقا فرهنگ فاطمی در جامعه، افزود: برای تحقق این مهم باید روش‌ها و منش‌های زندگی حضرت فاطمه(س) در جامعه احیاء شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، حجت الاسلام «علی محمد لروند»، امام جمعه پلدختر شب گذشته (3اردیبهشت) در جمع بانوان طلاب حوزه علمیه الزهرا (س) پلدختر گفت: اشاعه فرهنگ فاطمی در جامعه مهمترین راه مقابله با دسیسه‌های دشمنان است.


وی با اشاره به عمق دسیسه‌های دشمنان در قالب هجمه‌های فرهنگی و جنگ نرم، افزود: ارتقای فرهنگ فاطمی در جامعه بخصوص در بین زنان و دختران سلامت جامعه وسعادت خانواده ها را تضمین می کند.


حجت الاسلام لروند حضرت زهرا (س) را بهترین الگو برای زنان مسلمان در همه عصرها خواند و اظهار داشت: حفظ عفت، محور بودن در حفظ کانون خانواده، توجه به فقرا و مسکینان و دوری از اشرافی گری و تجملات از جمله ویژگی های برجسته بانوی بزرگ عالم بشریت حضرت زهرا(س) است.


وی خاطرنشان کرد: اگر بانوان جامعه امروزی بخواهند راه ایشان را ادامه دهند، باید روش ها و منش های زندگی حضرت فاطمه(س) را در زندگی خود و جامعه احیاء کنند.


امام جمعه پلدخترحضرت زهرا را مبنای حجاب برتر در جامعه اسلامی دانست و افزود: نهادهای فرهنگی در ترویج عفاف و حجاب نقش مهمی دارند و برای تحقق این مهم نقش نهادهای متولی امور فرهنگی بسیار مهم و حساس است.


حجت الاسلام لروند تصریح کرد: برخورد با بدحجابی نیازمند کار فرهنگی است و باید با ابزار فرهنگی به مصاف تهاجم فرهنگی دشمن رفت.


وی با بیان این که حجاب عامل حفظ شخصیت زن در اسلام است، گفت: حجاب گوهری ارزشمند در ارتقا شخصیت والای زن است و منزلت اجتماعی او را دوچندان می‌کند.


حجت الاسلام لروند، یکی از مهم‌ترین توطئه‌های دشمنان انقلاب اسلامی ایران را در چند سال اخیر متزلزل کردن کانون خانواده عنوان کرد و افزود: نهادهای فرهنگی و تبلیغی و حتی مراکز آموزشی، آموزش عالی و رسانه‌های گروهی باید با فرهنگ سازی، اثرات مثبت رعایت حجاب و تبعات منفی بی حجابی را تبیین کنند.


پایان پیام/
 

کد خبر 126035

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha