نباید در حوزه قرآن همه چیز را به پول وابسته کرد

رییس سازمان تبلیغات اسلامی رقابت های بی پایه را اصلی ترین مشکل حوزه فرهنگ خواند و گفت: نباید در حوزه قرآن همه چیز را به پول وابسته کرد. فرهنگ دینی با عشق و ایمان مردم رونق یافته و با جهاد مردمی نیز رشد می یابد.

 

به گزارش خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین سیدمهدی خاموشی، رییس سازمان تبلیغات اسلامی در نشست مدیران استانی این سازمان با بیان این مطلب که حوزه فرهنگ یعنی تثبیت توانمندی ها گفت: معضل اصلی ما در حوزه فرهنگ رقابت های بی پایه است که اگر آنها را کنار بگذاریم رشد می کنیم.

وی با تاکید بر لزوم مرجعیت یافتن در حوزه فرهنگ اظهار کرد: همه کارها با پول پیش نمی رود، نباید انسان دارای هویت اسلامی و شیعی برای حفظ کلام وحی به پول وابسته باشد. انس با قرآن و تحقق مطالبه رهبر معظم انقلاب به مجاهدت نیاز دارد.

حجت الاسلام خاموشی ادامه داد: من در شورای توسعه نیز تاکید کردم که بسیاری از طرح ها را نباید به پول منوط کرد. نگاه ما در مهندسی فرهنگی باید توامان باشد تا از ظرفیت ها استفاده کنیم. باید توجه داشت که فرهنگ دینی با عشق و ایمان مردم رونق یافته و با جهاد مردمی نیز رشد می یابد.

 

رییس سازمان تبلیغات اسلامی با تاکید بر لزوم ایجاد بستر همکاری های مردمی به منظور بروز توانمندی های این بخش عنوان کرد: انگیزه های مردمی باید از طریق مشارکت دادن آنها در فعالیت ها تقویت و بارور شود. بودجه های دولتی بهانه ای است برای حضور در عرصه فعالیت های قرآنی. چراکه بودجه هایی که مردم برای ترویج شعائر و اقامه عزاداری اهل بیت (ع) هزینه می کنند با بودجه های دولتی قابل مقایسه نیست.

وی با ابراز قدردانی از دولت و مجلس برای گشاده دستی در تخصیص بودجه عنوان کرد: ادارات تبلیغات اسلامی در سطح استان ها باید به مزیت های نسبی خود واقف باشند. یکی از این مزیت ها عجین بودن سازمان تبلیغات اسلامی با علما است که می تواند بهترین مجرا برای ارائه تفاسیر و مفاهیم نورانی وحی به قرآن آموزان باشد.
حجت الاسلام خاموشی تاکید کرد: تولید محصولات فاخر قرآنی نیز یکی از این مزیت ها است. چرا در مکه و مدینه صوت قاریان ایرانی به گوش می رسد اما در کشور خودمان این مهم روی نمی دهد؟! علاوه بر این باید استعدادهای قرآنی شناسایی شوند و تفکر آنها دستمایه تولید آثار مکتوب، صوتی و تصویری قرار بگیرد.

 

وی با بیان این مطلب که سبقت گرفتن مردم از یکدیگر در فعالیت های قرآنی بر هر امر دیگر رجحان دارد، خاطرنشان کرد: باید نحوه نگاه مردم به فعالیت های قرآنی و سازوکار تشویق آنها برای مشارکت فعالانه در این عرصه تبیین و تعریف شود. از سوی دیگر هم اکنون در حوزه های علمیه مفسران بنامی داریم که باید از توان آنها استفاده شود.

شایان ذکر است، نشست مدیران کل تبیلغات اسلامی استان ها با محور تشریح و تبیین طرح های قرآنی یکشنبه، سوم اردیبهشت در سازمان دارالقرآن الکریم برگزار شد.

پایان پیام/
 

کد خبر 125950

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha