تجدید عهد زوج ساروی در طلائیه|بهشت را شنیده ای همین جاست

زوج جوان ساروی میگویند؛ همدیگر را در طلائیه مقرحضرت ابوالفضل عباس (ع) ملاقات کردند و تصمیم برای آغاز زندگی مشترکشان را در سرزمین ایثار و شهادت گرفتند و هرساله برای تجدید بیعت با شهدا و بیمه شدن زندگی شان به راهیان نور سفر می کنند.

خبرگزاری شبستان- مازندران؛

جوانان ایران اسلامی 42سال پیش در جبهه های نبرد علیه دشمن تابن دندان مسلح قد علم کردند و با تقدیم جان شیرین خویش، راه و رسم ایثار و فداکاری برای اسلام و دین خدا را به ما آموختند تا بدانیم باید چگونه با گذشت کامل از نام و یاد خود، همه چیزمان را فدای اسلام و انقلاب اسلامی کنیم. راهیان نور و حضور در این سفر معنوی تداعی کننده حرکت در مسیر شهداست که می طلبد تک تک افراد جامعه لا اقل یکبار هم شده خود را به صف زائرین شهدا برسانند و برای مقابله با دشمنان انقلاب اسلامی تجدید بیعتی با شهدا داشته باشند.

 

یک زوج ساروی که در حاشیه سفر راهیان نور در منطقه طلائیه(طلائیه یکی از محور‌های مهم عملیاتی خیبر و بدر بوده است که بعد از دفاع مقدس مقری برای جستجوی پیکر مطهر شهدا در این منطقه دایر شد، در جایی از این نقاط مورد تفحص، حسینیه ابوالفضل (ع) بنا شده که به جهت تدفین پیکرهای پنج شهید دوران دفاع مقدس در این حسینیه از این مکان معنوی بعنوان یادمان شهدای این منطقه یاد می شود و اکنون میزبان زائران کربلای طلائیه به شمار می‌رود.) آشنا شدند پس از آن عهد کردند هر سال به این منطقه بیایند و با شهدا تجدید میثاق کنند.

 

حقایق جبهه ها برای نوجوانان و جوانان بازگو شود

سید علی هاشمی اهل ساری است و میگوید که اسفند ۱۳۹۶ بود که مدیر کاروان راهیان نور دانشگاه آزاد بودم همسرم هم مدیر کاروان بود، همدیگر را در طلاییه مقر حضرت ابوالفضل عباس (ع) جایی که براتم را آنجا گرفتم، دیدیم.

 

از نظر این جوان مومن  انقلابی، خادم الشهدا بودن قابل وصف نیست، کاری دلی است، جاذبه‌ای که این مناطق دارد هیچ جایی ندارد، این جاذبه هر سال اسفند ماه انسان  را به آرام ترین جای زمین (مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس) میکشاند.

 

به تاکید آقای هاشمی شهدا رفتند که این مملکت بماند باید کاری کنیم که یادشان زنده باشد، خاطراتشان را بعد از رفتن از منطقه به مردم انتقال بدهیم.

 

وی معتقد است که وظیفه ما در مقابل شهدا این است که در هر حوزه ای مشغول فعالیت هستیم کار خودمان را درست انجام بدهیم و موثر باشیم که این پیشرفت جمهوری اسلامی را رقم خواهد زد.

 

این خادم الشهدا برلزم تبیین ایثار و رشادت های رزمندگان دفاع مقدس برای نسل نو تاکید می کند و می گوید باید حقایق جبهه ها برای نوجوانان و جوانان بازگو شود تا خدای ناکرده فریب دشمن را نخورند.

 

دختران و بانوان برای حفظ عفت و حیا دغدغه داشته باشند

همسرش مطهره غلامی ساروی نیز میگوید که ما یک کاروان راهیان نور از دانشگاه آزاد اسلامی به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام کرده بودیم و خودم مسئول کاروان یک اتوبوس بودم و همسرم مسئول کاروان اتوبوس دیگر.

 

به اذعان وی؛ آنها با هم در همین مسیر کاری آشنا شدند و صحبت می‌کردند، در طلاییه آقای هاشمی با روحانی کاروان صحبت کرد قضیه ازدواج را مطرح کرد و او را واسطه قرار داد و آنها هشت ماه بعد از این سفر معنوی ازدواج کردند.

 

خانم غلامی تاکید میکند با هم عهد بستیم که تا بتوانیم هر سال به این مکان خواهیم آمد، خودمان را برای یک سال بیمه میکنیم تا سال بعد که تمدیدش کنیم، امسال با هم آمدیم.

 

به گفته این بانوی خادم الشهدا، زمانی که ازدواج کردند با شیوع ویروس کرونا همراه شد و دو سالی در اردوی راهیان نور شرکت نکردند، امسال که سال سوم ازدواجشان است اولین باری است که با هم به این سفر آمدند.

 

 این نوعروس ساروی می گوید سفر امسال خیلی برایمان عجیب بود چون سه سال پیش مهمترین تصمیم زندگی خودشان را در طلاییه گرفتیم و اصلا نمیشود این حال را توصیف کرد.

 

وی معتقد است که هر کاری برای شهدا انجام دهیم کم است خادمی که چیزی نیست، برای شهدا هر کاری بتوانیم انجام میدهیم.

 

به تاکید غلامی؛ وظیفه دختران و بانوان حفظ حیا، حجاب و عفت است تا جایی که بتوان باید بعنوان یک زن ایرانی از حیا و عفت دفاع کنیم.

 

وی میگوید که ما آمده‌ایم تا راه حضرت زهرا (س) مادرمان را ادامه دهیم و ثابت کنیم که تا آخرین قطره خونمان راه شهدا را ادامه خواهیم داد.

 

 

کد خبر 1257559

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha