احداث 16 کانون تخصصی و نظارت در قزوین همزمان با سال جاری

مسئول دبیرخانه کانون های مساجد استان قزوین از احداث 16 کانون تخصصی و یک کانون نظارت و ارزشیابی در سال 91 خبر داد و تعداد کانون های روستایی و شهری در این استان را با هم برابر دانست.

حجت الاسلام علی رمضانی، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قزوین با اشاره به طرح احداث 16 کانون تخصصی و یک کانون نظارت و ارزشیابی در سال 91 در این استان به خبرنگار شبستان گفت: از سال گذشته تعداد کانون های روستایی و شهری استان قزوین از 151 کانون به 170 کانون رسیده است و احداث 16 کانون تخصصی و یک کانون نظارت و ارزشیابی نیز تا ماه آینده ابلاغ می شود.


وی از تخصیص اعتبار 50 میلیون تومانی به کانون های فرهنگی استان قزوین خبر داد و گفت: در سال 91 اعتباری حدود 50 میلیون تومان برای اجرای برنامه های متفاوت در کانون های استان قزوین در نظر گرفته شده که نسبت به سال گذشته افزایش قابل توجهی داشته شده است.


حجت الاسلام رمضانی اجرای برنامه های آموزشی با هدف ارتقای سطح معلومات دینی را از مهم ترین طرح های دبیرخانه کانون های فرهنگی استان قزوین دانست و تصریح کرد: با توجه به این امر که امروزه، ناآگاهی مایه فریب انسان هاست آموزش های درست دینی باعث ارتقای سطح دانش و تقویت ایمان افراد می شود و در نتیجه مردم را در برابر جنگ های نرم که مسئله مهم دنیای مدرن است پشتیبانی می کند.


وی با اشاره به اجرای طرح تلاوت نور در بیش از 300 مسجد استان گفت: این طرح شامل قرائت روزانه یک صفحه از قرآن کریم به همراه توضیح آیات است و با هدف گسترش فرهنگ قرآنی و ارتقای سطح روخوانی و روان‌خوانی نمازگزاران برگزار می شود.

 

وی ادامه داد: حضور و مشارکت در نمایشگاه قرآن، اجرای برنامه‌های قرآنی در مناطق مختلف استان، برگزاری محافل معنوی انس با قرآن با حضور قاریان ممتاز استانی و کشوری و نیز اجرای طرح مددرسانی به ایتام از مهمترین برنامه‌های فرهنگی هنری مساجد استان قزوین در ماه مبارک رمضان است.

 

مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی مساجد استان قزوین با اشاره به این که تعداد کانون های روستایی این استان تقریباً برابر با تعداد کانون های شهری است، ادامه داد: بسیاری از کانون های روستایی به دلیل فعالیت های کشاورزی در طول تابستان قادر به فعالیت همه جانبه نیستند و بر این اساس نمی توان آن ها را جزو کانون های غیر فعال به شمار آورد.

 

وی با بیان این که 100 کتابخانه مخزن دار در مساجد استان فعالیت می کنند، اظهار کرد: 300 هزار جلد کتاب در قالب آموزشی، کمک درسی، علمی و مذهبی در این کتابخانه ها موجود است. همچنین بعضی از کانون ها حاوی قفسه های کتاب هستند ولی به دلیل کمبود کتاب، نمی توان آن ها را جزو کتابخانه محسوب کرد به همین دلیل قرار است در بررسی ها و اقداماتی که به عمل می آید این کتابخانه ها تقویت شده و توسعه پیدا کنند.
پایان پیام/
 

کد خبر 125567

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha