به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در استان آذربایجان غربی، هموطنان آشوری در تمامی برههها از هیچ تلاشی فروگذار نکردهاند چنانکه در دوران دفاع مقدس با تقدیم شهید و رشادت در میدان جنگ عشق خود را به وطن به نمایش گذاشتند، استان آذربایجان غربی رنگین کمانی از قومیت ها و ادیان است که تمام اقوام از گذشته های طولانی با مسالمت و همدلی در کنار هم زندگی کرده اند و و در طول تاریخ این قومیت ها در کنار هم از خاک ایران دفاع و برای تثبیت انقلاب همیشه در صحنه بوده و نقش آفرینی کرده اند.
سابقه زندگی مسالت آمیز میان مسلمانان و اقلیت های دینی و مذهبی در ایران بخصوص در استان آذربایجان غربی بسیار طولانی است و نظام مقدس جمهوری اسلامی، تمام آحاد جامعه اعم از مسلمان، مسیحی، آشوری و سایر اقوام و اقلیت های دینی و مذهبی را شهروند خود میداند و هیچ گونه تبعیض و رفتار ناعادلانه را در این خصوص نمیپذیرد.
استانلی سیمونز، رییس انجمن آشوریان ارومیه، در این مرود به خبرنگار شبستان می گوید: نخستین محموله کمکهای مردمی هموطنان آشوری ارومیه و دیگر نقاط کشور شامل اقلام زیستی و غذایی در قالب یک کامیون به مناطق زلزلهزده شهرستان خوی ارسال شد.
وی ادامه داد: این کمکها شامل چادر، پتو، مواد غذایی، مواد بهداشتی، لباس گرم و اقلام دیگر بود.
وی اظهار کرد: تمامی کلیساها و انجمنهای آشوری کشور نیز کمکهای خود را به انجمن آشوریان ارومیه که مرکز دریافت کمکهای مردمی آشوریان است، ارسال کردهاند.
سیمونز افزود: طی تصمیم نماینده آشوریان ایران در مجلس اطلاعیهایی با قید شماره حساب جهت دریافت کمکهای آشوریان ایران راهاندازی شد.
این مسئول افزود: بدنبال ابلاغ شماره حساب وجوه نقدی از تمام شهرهای آشوری نشین کشور ارسال شد و کمکهای غیر نقدی نیز به انجمن آشوریان ارومیه که مرکز دریافت کمکهای جامعه آشوری ایران به زلزله زدگان بود، ارسال شد.
وی گفت: نقش اقلیت های دینی و اقوام ایرانی در دفاع مقدس به منزله تجلی اتحاد ملی بود و اقلیت های دینی و اقوام مختلف ایرانی نقشی هماهنگ در دفاع مقدس در حفاظت از کشور و نظام اسلامی داشتهاند.
سیمونز ادامه داد: اقلیت های دینی شهر ارومیه از گذشته های دور تاکنون در کنار سایر مردم از اقوام، ادیان و مذاهب دیگر در راستای رشد و شکوفایی همه جانبه استان از هیچ تلاشی فروگذار نکرده اند و همواره به صورت مسالمت آمیز و برادرگونه در کنار همدیگر زندگی کرده اند.
وی افزود: شهر ارومیه یک الگوی بسیار خوب در منطقه به لحاظ زندگی مسالمت آمیز تمام ادیان و اقوام در آن است و همه پیروان ادیان مختلف به خوبی به اعتقادات همدیگر احترام می گذارند.
سیمونز ادامه داد: در مرحله اول این کمکها ارسال شد و در مرحله دوم نیز با استعلام نیازهای هموطنان زلزله زده کمکهای مورد نیاز دیگری ارسال خواهد شد.
گفتنی است؛ شهرستان خوی ساعت ۲۱ و ۴۴ دقیقه شنبه شب (8 بهمن ماه) بر اثر زمین لرزهای به بزرگی ۵.۹ درجه در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) لرزید و پس از وقوع زلزله، امدادگران هلال احمر در کمتر از پنج ساعت جستجو و نجات را در ۷۲ روستا به اتمام رساندند و اسکان اضطراری آغاز شد. در پی این زلزله بسیاری از منازل مسکونی تخریب و خسارت زیادی به اماکن مختلف وارد شد، در جریان زمین لرزه اخیر ۸۶ روستا و ۲ شهر خوی و فیرورق به استعداد ۷۷ هزار و ۹۲۰ هزار نفر تحت تاثیر قرار گرفتند
.
خوی با ۳۹۰ هزار نفر جمعیت در شمال آذربایجان غربی واقع شده است.
نظر شما