به گزارش خبرگزاری شبستان، رحیم سروری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان، ظهر امروز (31 فروردین) در جمع خبرنگاران گفت: با توجه به اینکه دشمنان نظام در صدد توطئه های مختلف علیه نظام هستند بحث افزایش اعتیاد به مواد مخدر در بین جوانان و نوجوانان باید بسیار جدی گرفته شود.
وی با اشاره به اینکه مبارزه با مواد مخدر در کشور همکاری و تعامل تمامی نهاد ها و دستگاه ها را می طلبد، افزود: در سال های اخیر در استان زنجان کارهای خوبی در این زمینه صورت گرفته است.
این مقام مسئول از فعالیت 47 مرکز متادون درمانی در سطح استان زنجان خبر داد و بیان کرد: امسال در شهرستان های طارم، ماهنشان و ایجرود برای اولین بار این مراکز متادون درمانی ایجاد شده اند.
وی با اشاره به اینکه روز به روز گرایش مصرف مواد مخدر از سنتی به صنعتی افزایش می یابد، ابراز کرد: به دلیل اینکه مواد مخدر صنعتی با استفاده از مواد دارویی و به صورت آسان تهیه و توزیع می شود بنابراین علوم پزشکی استان در این راستا اقدامات بسیار خوبی را انجام داده است.
سروری، کنترل داروخانه ها ی استان را از جمله اقدامات مهم برشمرد و گفت: این امر با دقت از سوی معاونت غذا و دارو صورت می گیرد به طوری که در سال گذشته 720 هزار نسخه دارویی در استان ارزیابی شده است.
وی مهم ترین عامل روی آوردن جوانان و نوجوانان را گسیختگی در تفکر آنها عنوان کرد و بیان داشت: با توجه به وجود برخی عوامل مشکل زا در خانواده ها باعث گسیختگی در تفکر فرزندان شده و این امر به صورت رفتارهای پرخطر در فرزندان بروز می کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان، آگاه سازی و فرهنگسازی در خانواده ها را یکی از موارد اصلی مبارزه با اعتیاد عنوان کرد و گفت: باید در این راستا از ظرفیت های فرهنگی استان از جمله صدا و سیما، آموزش و پرورش و دانشگاه ها بهره گرفت.
وی به برخی از اقدامات علوم پزشکی در راستای مبارزه با مواد مخدر اشاره کرد و افزود: برگزاری کارگاه های آموزشی در دانشگاه ها و برگزاری همایش های مختلف اعتیاد در سطح استان برخی از برنامه های علوم پزشکی در این زمینه است.
پایان پیام/
نظر شما