طلاب در چرخه رسانه ای کشور نقش مهمی دارند/برگزاری آزمون ارشد صدا و سیما ویژه طلاب

رئیس دانشکده صدا و سیمای قم گفت: آزمون اختصاصی کارشناسی ارشد ۱۴۰۲ دانشکده صدا و سیمای قم از میان برادران و خواهران طلبه سطح دو حوزه های علمیه و کارشناسی موسسات آموزش عالی حوزوی برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان قم، کمال اکبری امروز در نشست خبری ابتدا پیرامون رسالت این دانشکده اظهار داشت: دانشکده صدا و سیمای قم به عنوان دانشکده دین و رسانه با هدف تربیت نیروی انسانی متخصص و کارآمد و متعهد در حوزه دین و رسانه برای پوشش دادن به نیازهای منابع انسانی سازمان صدا و سیما و فراهم آوردن زمینه تربیت نیروی کارآمد برای کشور از بین طلاب حوزه علمیه درسال 1376 تاسیس شد.

 


رئیس دانشکده صدا و سیمای قم بیان کرد: آزمون ارشد اختصاصی این دانشکده با حضور خواهران و برادران طلاب سطح دو حوزه و کارشناسی موسسات آموزش عالی حوزوی در اردیبهشت سال 1402 برگزار می‌شود.

 


وی عنوان کرد: جذب دانشجو در این دانشکده، گامی مهم است تا بتوان با استفاده از این ظرفیت کمک موثری به تولیدات صدا و سیما داشته باشیم، این دانشکده در ۴ رشته علوم ارتباطات اجتماعی، دین و رسانه، تولید سیما و ادبیات نمایشی (با محوریت فیلم‌نامه نویسی) دانشجو می پذیرد.

 

 

اکبری تصریح کرد: هدف ما این است که بتوانیم از میان افراد واجدالشرایط، بهترین نیروها را برای فعالیت های رسانه ای در حوزه های مختلف جذب کنیم و پرورش دهیم، امروز رسانه‌ها مهم‌ترین ابزار برای پیش بردن اهداف و منافع جمعی ملت ها به شمار می روند، در جمهوری اسلامی که بر پایه ارزشهای دینی و انقلاب اسلامی بنا شده است به دنبال نشر و ترویج این ارزش ها هستیم.

 

 

وی خاطرنشان کرد:مهم ترین عنصر، منابع انسانی و نیروهایی است که باید تربیت شوند، بنابراین صدا و سیما از طریق دانشکده دین و رسانه این هدف را دنبال می کند و امید است با تحقق این هدف، گام موثری را در تحقق اهداف انسان دوستانه برداریم.

 


رئیس دانشکده صدا و سیمای قم افزود: یکی از ابزارهایی که میتواند جامعه و نسل جدید را براساس ارزش های انقلاب نگاه دارد و پیش ببرد بحث رسانه هاست؛رسانه ها نقش مهمی در صیانت از ارزشهای انقلابی دارند و از جمله این دستاورها نگاه عمیق به رسانه و تربیت نیروی انسانی رسانه‌ای در میان فضلای مسلط به دروس دینی است.

 


وی تصریح کرد: تاکنون بیش از 600 فارغ التحصیل در رشته های مختلف تحویل جامعه شده است، از ویژگی‌های مهم تحصیل در دانشکده این است که بعد از اخذ مدرک کارشناسی ارشد طلاب می‌توانند با توجه به تخصص خود در بدنه صدا و سیمای کشور، استان‌ها و یا مراکز مختلف مشغول به فعالیت شوند، البته این تعهد را باید بدهند که بعد از فارغ تحصیلی در بخش‌های مختلف صدا و سیما خدمت کنند.

 


اکبری در مورد برگزاری آزمون اختصاصی کارشناسی ارشد بیان کرد: مطابق برنامه آموزشی که برای خودمان تعریف کرده‌ایم؛ این آزمون ۲۲ اردیبهشت‌ماه سال۱۴۰۲ از ساعت ۸ و ۳۰ دقیقه برگزار می‌شود، هدف ما از برگزاری این آزمون ایجاد رقابت سالم بین مخاطبان هدفمان است.

 


وی گفت: باید داوطلبان مدرک تحصیلی سطح دو حوزه یا موسسات آموزش عالی حوزوی و یا کارشناسی مورد تائید حوزه های علمیه را داشته باشند، از امتیازات رفاهی دانشجویی، تحصیل رایگان و کمک‌هزینه تحصیلی است.

 


رئیس دانشکده صدا و سیمای قم افزود: ثبت نام این آزمون چند روزی است که شروع شده و تا ۳۰ بهمن‌ماه ادامه دارد، از بین افراد 90 نفر برای مصاحبه انتخاب می شوند.

 


وی عنوان کرد: طلاب در چرخه رسانه ای کشور نقش مهمی دارند، دانشگاه صدا و سیما 5 دانشکده دارد که یک دانشکده با هجم یک پنجم در قم فعال است.

 


اکبری تصریح کرد: در حال حاضر زمینه ثبت نام برای طلاب ایرانی و غیر طلاب خارجی وجود دارد، در مجموع افراد برای کسب اطلاعات  بیشتر می‌توانند به سایت Qomirib.ac.ir مراجعه یا با شماره ۰۲۵۳۲۹۰۴۰۶۶ تماس حاصل کنند.

 


در این نشست نیز حجت‌الاسلام والمسلمین حسنی سعدی معاون آموزش و پژوهش دانشکده صدا و سیمای قم عنوان کرد: در حال حاضر از 4 رشته نام برده تولید سیما، ویژه برادران است و در سه رشته دیگر طلاب خواهر می توانند شرکت کنند.

 


وی تصریح کرد: حداکثر سن پذیرش برای آزمون 30 سال است و افراد بیش از این سن امکان جذب در صدا و سیما ندارند، مدت زمان تحصیل مطابق با وزارت علوم است و 4 ترم برای ارشد و پایان نامه تعیین شده و کلاس ها به صورتی است که بتوانند دروس حوزوی را ادامه دهند.

 


80 تا 100 نفر دانشجوی مشغول به تحصیل داریم مجوزها از سازمان سنجش صادر می شود باتوجه به برنامه‌ای که داریم سالیانه ۸۰ الی ۱۰۰ دانشجو در این مجموعه تحصیل می‌کنند؛ تا به امروز حدود ۶۰۰ نفر در رشته‌های مختلف در این دانشکده فارغ‌التحصیل شده‌اند.

کد خبر 1249640

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha