سیداحمدرضا دستغیب، نایبرییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به لایحه بودجه 91 در بخش فرهنگ به خبرنگار شبستان گفت: به نظر ما آن چیزی که خیلی مهم است حذف اعتبارات مربوط به ارتقای شاخصهای فرهنگی در لایحه بودجه 91 است.
وی ضرورت رعایت انضباط مالی در اعتبارات فرهنگی را از جمله معایب لایحه بودجه 91 در بخش فرهنگ عنوان کرد و اظهار کرد: در لایحه بودجه 91 شاهد خلأهای جدی در تکالیف لایحه پنجم در حوزه فرهنگ هستیم که شاهد ما به ازای آن در لایحه بودجه نیستیم.
دستغیب با اشاره به توجه لایحه بودجه 91 به الگوی ایرانی- اسلامی آن را از نقاط قوت این لایحه دانست و ادامه داد: در لایحه بودجه 91 حوزه جوانان و اعتبار دستگاهها به عنوان ابزارهایی برای ستاد ساماندهی امور جوانان مغفول مانده است که باید به این حوزهها توجه جدی میشد.
وی بحث پیوست فرهنگی را از دیگر مسایلی دانست که دولت در لایحه بودجه 91 به آن توجه نکرده است و معتقد است: در حال حاضر که اعتبارات فرهنگی را در دل دستگاههای فرهنگی میبینیم باید همه دستگاهها در بحث فرهنگی مشارکت کنند و در این مورد پیوست فرهنگی میتواند در این راستا یعنی در بحث کمک به دستگاهها بسیاری از مسایل را حل کند.
دستغیب تأکید کرد: امیدوار بودیم دولت در بحث پیوست فرهنگی اعتبارات خوبی را در لایحه بودجه 91 پیشبینی کند که اینگونه نشده است.
نماینده شیراز در مجلس شورای اسلامی توجه به علوم و معارف قرآنی را از مهمترین ویژگیهای لایحه بودجه 91 در بخش فرهنگ دانست و ادامه داد: اعتبارات بخش فرهنگی در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزایش خوبی داشته است با توجه به اینکه اعمال انضباط مالی در سازمان سینمایی نیز از دیگر مزایای این لایحه است.
وی با اشاره به پیشنهادات کمیسیون فرهنگی که از سوی نمایندگان این کمیسیون در کمیسیون تلفیق ارایه خواهد شد، گفت: ما در کمیسیون تلفیق چند پیشنهاد اساسی را در بخش هزینهای در رابطه با مسایل مختلف فرهنگ به ویژه ساماندهی امور جوانان و همچنین بحث حوزههای علمیه ارایه خواهیم کرد که امیدواریم این پیشنهادات مورد موافقت اعضای کمیسیون واقع شود.
دستغیب اضافه کرد: ما در بخش درآمدی لایحه بودجه پیشنهادی را در رابطه با اختصاص بخش عوارض خروج از کشور به زیرساختهای گردشگری ارایه دادیم که کمیسیون آن را رد کرد، این در حالی بود که این پیشنهاد میتوانست برای توسعه گردشگری در کشور بسیار مؤثر باشد.
پایان پیام/
نظر شما