به گزارش خبرگزاری شبستان، دانشجویان و شرکتکنندگان این کارگاه، پس از 4 روز مشاهده شهر بوشهر، تحلیل و مباحثه با استادان برجسته حاضر در این کارگاه، شامگاه روز سهشنبه گرد هم آمدند و با حضور استادان برجسته معماری، باستانشناسی و رشتههای مرتبط، تا ظهر روز چهارشنبه، نسخه نهایی اثر خود را آماده سازند.
استادان برجسته معماری و رشتههای مرتبط نیز تا نزدیک صبح دانشجویان را به صورت کرکسیون آزاد، در تنظیم اثرشان کمک می کردند.
دکتر مهدی حجت، معمار و عضو هیات علمی دانشگاه تهران، دکتر محمدرضا رحیمزاده معمار و عضو هیات علمی دانشگاه شهیدبهشتی، دکتر ناصر نوروززاده چگینی باستانشناس استاد دانشگاه شهیدبهشتی، دکتر هایده لاله باستان شناس عضو هیات علمی دانشگاه تهران، دکتر حمید ضیاییان، شادمهر راستین، نوشاد رکنی، حمید سهیلی مظفر و ... از جمله استادان حاضر در شب تحویل آثار در کارگاه فهم معماری ایران از پنجره بوشهر بودند.
شرکتکنندگان آثار خود را علاوه بر مقاله و عکس در قالبهای تازهای از جمله پوستر، فیلم کوتاه، ویدئو آرت، پرفورمنس و ... به داوران این مرحله از کارگاه سپردند و عصر روز چهارشنبه 30 فروردین 90 در برابر هیات داوران از آثار خود دفاع کردند.
از میان حدود 80 گروه سه نفره در کارگاه فهم معماری ایران از پنجره بوشهر، 20 گروه به دور پایانی این کارگاه راه میابند که بار دیگر مورد قضاوت تمامی داوران قرار خواهند گرفت.
کارگاه فهم معماری ایران از پنجره بوشهر هفتمین کارگاه از سلسله کارگاههای فهم معاری ایران است که بهار 91 در شهر بوشهر برگزار میشود. پیش از این نیز این کارگاه به اصفهان، کاشان، شوشتر، گرگان و بیرجند سفر کرده است.
شهر بوشهر 26 تا 31 فروردین 91 میزبان صدها معمار، دانشجو و دانشآموخته معماری است که در قالب کارگاه فهم معماری ایران از پنجره بوشهر، برای بررسی ظرف زندگی مردم آن سرزمین به کرانه خلیج فارس سفر خواهند کرد.
بنا قبر گزارش ستاد خبری «کارگاه فهم معماری ایران از پنجره بوشهر»، هم اکنون بیش از 100 نفر از اعضای شورای سیاستگذاری، شورای راهبردی، کارگروه علمی، کارگروه فرهنگی و هنری، کارگروه اجرایی و سایر بخشهای دبیرخانه کارگاه فهم معماری ایران از پنجره بوشهر، برای برگزاری هرچه بهتر این کارگاه مشغول فعالیت هستند.
بزرگترین کارگاه معماری کشور که در این دوره بوشهر را مورد مطالعه قرار میدهد، علاقهمندان به شرکت در این دوره کارگاه را در اسفند سال 90 فراخواند که با استقبال دانشجویان و دانشآموختگان معماری و رشتههای مرتبط مواجه شد. در مرحله نخست و پس از فراخوان، حدود 1800 نفر در قالب حدود 600 گروه برای شرکت اعلام آمادگی کردند. در نهایت و پس از 2 مرحله گزینش علمی، 71 گروه همراه با 10گروه برگزیده بوشهری و 6 گروه برگزیده در کارگاه پیشین، برای حضور در کارگاه انتخاب شدند. هماکنون بیش از 250 دانشجو و دانشآموخته معماری و رشتههای مرتبط با استادان برجسته معماری کشور در حال مطالعه معماری و فرهنگ مردم بوشهر اند.
پایان پیام/
نظر شما