بهلول نعمتی، رییس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی، در گفتگو با خبرنگار شبستان در تبریز، از رویکرد پژوهشی در مورد آثار شهدا و جمع آوری آثار مربوط به شهدا در استان خبر داد و با اشاره به ضرورت گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس، تاکید کرد: یکی از این راهکارها، جمع آوری آثار مربوط به شهدا از جمله وصیتنامههای شهدا است که در این راستا اقدامات گستردهای با همکاری خانوادههای معظم شاهد صورت گرفته است.
رییس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی افزود: فعالیت در زمینه پژوهشی دفاع مقدس، شهدا و ایثارگران نیز از طرف این بنیاد طی سالهای اخیر مورد توجه جدی قرار گرفته و 400 یادواره و همایش و مراسم پژوهشی با محوریت ایثارگران در آذربایجان شرقی طی یک سال برگزار شده است.
رییس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی با اشاره به برگزاری همایش بزرگ تکریم از جانبازان اظهار کرد: در این همایش بزرگ علاوه بر تجلیل نمادین از جانبازان و ایثارگران در سطح کشوری نیز فراخوان مقاله درمود جانبازان صورت گرفت که حاصل این فعالیت پژوهشی ارسال دهها مقاله به دبیرخانه همایش بود.
نعمتی با اشاره به رویکرد فرهنگی دولت یادآور شد: این رویکرد فرهنگی در بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز متجلی بوده و فعالیتهای فرهنگی در این نهاد صورت میگیرد.
وی با تاکید بر حضور مستقیم ایثارگران و جانبازان با جوانان و مردم خاطرنشان کرد: بیان روحیه ایثارگران از زبان خود ایشان و انتقال فرهنگ دفاع مقدس از طریق این بزرگواران تاثیر بسیار زیادی در حفظ و انتقال فرهنگ دفاع مقدس دارد و به همین جهت بنیاد شهید و امور ایثارگران بابرگزاری برنامههای مختلف فرهنگی سعی در برقراری این ارتباط دو سویه دارد.
رییس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی با اشاره به فعالیت های فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان در زمینه فردی و اجتماعی ایثارگران گفت: در حال حاضر مرکز مشاوره ای در بنیاد فعال است که در رابطه با ازدواج ایثارگران خدمات مشاوره ای ارائه می دهد و توانسته است گام های بزرگس در این زمینه بردارد.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی تاکید کرد: ثمرات فعالیت این مرکز مشاوره قابل تقدیر است و فعالیت آن میتواند الگویی برای مراکز دیگر و کاهش آسیبهای اجتماعی در سطوح مختلف اجتماع باشد.
پایان پیام/
نظر شما