به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی، سید محمدرضا طالبی شامگاه چهارشنبه (۲۱ دی) در آیین نکوداشت روز بسیج رسانه اظهار کرد: خبرنگاران سفیران گمنام انقلاب اسلامی ایران هستند که درعین گمنامی به وظیفه خطیر و بزرگی که بر عهده دارند به نحو احسن عمل میکنند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه یکی از وظایف خطیر رسانه بالا بردن سطح اطلاعات جامعه است، ادامه داد: حسن کار اصحاب رسانه در این است که عادلانه، صادقانه و منصفانه رفتار کنند و مخاطب هم وقتی که اینها را در نگارش نشریات، اخبار و اطلاعات می بیند قضاوت بسیار خوب و عادلانهای و اطمینان خاطر نسب به حوزه رسانه دارند.
وی به نقش اثرگذار رسانه در دروان پیروزی انقلابی اسلامی اشاره کرد و گفت: در دوران دفاع مقدس هم اسلحه خبرنگاران دوربین آنان بود که همراه فرماندهان در خط مقدم در حال مستندسازی صحنههای رزم دلاور مردان نظام جمهوری اسلامی بودند.
طالبی با اشاره به اینکه در جهاد تبیین هم رسانهها سنگ تمام گذاشتند، بیان کرد: در دولت سیزدهم اقدامات بسیار خوبی در سطح جامعه رقم خورد و یکسری از طرحهایی که روی کاغذ مانده بود در دولت سیزدهم اجرایی شد و خبرنگاران به نحو احسن این اقدامات را به رشته تحریر درآورده و مستندسازی کردند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی در ادامه با تأکید بر اینکه جهاد تبیین به فرمایش مقام معظم رهبری یک فریضه فوری و ضروری است که باید در حد ضرورت بر روی آن سرمایه گذاری و توجه کرد، افزود: اگر چه در حوزه جهاد تبیین اقدامات خوبی در نشریات و فضای مجازی رقم میخورد اما انتظار می رود که بیشتر بر روی این توفیقات نظام اسلامی در سطح ملی، منطقهای و بین المللی کار تبیینی و تحلیلی انجام شود.
وی متذکر شد: اگر حوزه رسانهای به تبیین دستاوردهای نظام و انقلاب اسلامی بپردازد آنگاه دشمن نمیتواند با امپراتوری رسانهای خودش بر افکار جوانان ما تاثیر منفی بگذارد.
طالبی با تأکید بر بیان واقعیتها و حقایق برای جامعه به ویژه نسل جوان، عنوان کرد: اگر اقناع سازی لازم انجام شود جوانان به حوزه رسانه های غرب گرایش نخواهد داشت بنابراین انتظار از رسانه های داخلی در این حوزه خیلی بیشتر از زحمتی استکه اکنون میکشند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: دشمنان در جنگ رسانهای دستاوردهای نظام اسلامی را سیاه نمایی میکنند که کار مقابلهای از ظرفیت رسانهای ما برمیآید و باید خنثیسازی را انجام دهند.
وی به جنگ ترکیبی دشمن اشاره کرد و یادآور شد: دشمن از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی به دنبال براندازی نظام جمهوری اسلامی با برنامهریزی جنگهای سخت و نیمهسخت و سازماندهی گروهکهای تروریستی بوده است و بعد از جنگ تحمیلی جبهه و تاکتیک و روش خود را عوض کرد و به جنگ فرهنگی، شبیخون فرهنگی و قتل و عام فرهنگی پرداخت که به نتیجه نرسیدند.
طالبی با بیان اینکه دشمنان در دهه سوم انقلاب جنگ هوشمند را در دستور کار خود قرار دادند، تصریح کرد: در دهه چهارم، دشمنان جنگ ترکیبی تمام عیاری را با حدود ۲۰ مؤلفه اجرا کرد و حملات سایبری، اقدامات فرهنگی، ایجاد اختلافهای مذهبی و تجهیز گروهکها را علیه ما طراحی کردند که خیلی از این مولفهها را خبرنگاران و رسانه ها میتوانند با کار جهادی خنثیسازی کنند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی ضمن تأکید بر نقد و نظارت توسط رسانهها، گفت: نقد بر عملکرد مسئولان و دستگاهها و هر کسی را که به نوعی در بدنه حاکمیت نقش ایفا میکند کار اصحاب رسانه است اما انتظار میرود که نقادی منصفانه باشد و اگر جایی کوتاهی و قصوری است، مطالبهگری شود اما از طرفی دیگر اقدامات خوب هم برای مردم بازگو شود.
وی در پایان ترویج یأس و ناامیدی توسط دشمن در جامعه را یکی از مولفههای جنگ ترکیبی ذکر کرد و افزود: رسانه ها در کنار مطالبه گری باید واقعیت ها را به تصویر بکشند و در جامعه امیدآفرینی داشته باشند.
نظر شما