حجت الاسلام سید مهدی حسین زاده، دبیر جشنواره دوسالانه علامه عسگری با اشاره محورهای مختلف این جشنواره به خبرنگار شبستان گفت: در راستای برگزاری این جشنواره همایش های علمی متعددی تاکنون در استان های تهران و خراسان رضوی برگزار شده و در استان های دیگر از جمله اصفهان در حال برگزاری است.
مدیر عامل موسسه علامه عسگری تصریح کرد: بخش دوم این جشنواره به ارسال مقاله و آثار پژوهشی با 80 موضوع در حوزه شخصیت و افکار علامه عسگری اختصاص دارد.
وی نشست های علمی- تخصصی را یکی دیگر از محورهای این جشنواره خواند و تصریح کرد: از جمله برنامه های این بخش می توان به سلسله نشست های تخصصی "مبانی فکری علامه عسگری" در خبرگزاری ایکنا و دفتر تبلیغات اسلامی قم و همچنین نشست هایی که در نمایشگاه های قرآن و کتاب در شهرهای تهران، قم و مشهد برگزار شده است، اشاره کرد.
حجت الاسلام حسین زاده با اشاره به برگزاری مسابقه کتابخوانی "ثقیفه" از آثار علامه در سطح کشور، گفت: برگزاری مسابقات کتابخوانی در محورهای مختلف در سطح کشور، همچنین برگزاری یادواره ادبی "مرزدار بیدار" که چهارشنبه، 29 دی با هدف تحلیل و بررسی متون ادبی در مدح علامه برگزار می شود از بخش های دیگر این جشنواره است.
مدیرعامل موسسه علامه عسگری، یکی از قسمت های مهم و ارزشی این جشنواره را برنامه های جنبی جشنواره عنوان کرد و افزود: جمع آوری عکس ها، فیلم ها، و عکس های دست نوشته علامه از سطح کشور و ارائه آن در این جشنواره از جمله کارهای برجسته و ماندگار در زمینه بزرگداشت علامه عسگری است.
وی با اشاره به تهیه فیلم مستندی از علامه با عنوان "اگر نیستم" ادامه داد: چند فیلم مستند دیگر نیز در دست تهیه است که تا برگزاری اختتامیه جشنواره در اواخر سال 90، به اتمام می رسد.
حجت الاسلام حسین زاده افزود: در اختتامیه این جشنواره دوسالانه، شورای داوری از خادمان مکتب اهل بیت (ع) تقدیر می کند و به فرد برگزیده جایزه فاخر علامه عسکری اعطا می شود.
پایان پیام/
نظر شما