القای ادبیات غیر اخلاقی به اغتشاشگران توسط صهیونیسم جهانی/ گفتمان سازی جهاد تبیین خنثی کننده توطئه دشمنان است

امیری با اشاره به ادبیات غیر اخلاقی اغتشاشگران، گفت: سازمان های امنیتی صهیونیم جهانی تلاش می کنند با شیوع ایت ادبیات سطح فرهنگ جامعه را تنزل داده و کلمات غیر اخلافی را وارد فرهنگ سیاسی ما کند.

خبرگزاری شبستان _ خرم آباد، اعتراض های مدنی با حمایت دشمنان در اندک زمانی به سمت اغتشاش سوق داده می شود و علاوه بر رفتار خشونت آمیز با افراد و  اموال عمومی شاهارهای هنجارشکنانه ای  سرداده می شود که از همان ابتدا خط فکری نهان شده در پشت صداهای بلند را نمایان می کند.

حوادث و اغتشاشات اخیر در کشور، اگرچه پرده از توطئه‌های دشمنان خارجی و داخلی برداشت و مردم را بیشتر نسبت به برخی حقایق آشنا ساخت، اما خسارات ناراحت‌کننده‌ای از جمله شهادت چندین تن از حافظان امنیت و همچنین برهم خوردن امنیت روانی عموم جامعه را در پی داشت.

حیا در گفتار و رفتار از شاخص های رفتارفرهنگ مردم ایران زمین است، در حالی که در اعتراضات اخیر ادبیات جنسی و ناسزاگویی درمیان معترضین به ویژه دانشجویان به چشم می‌خورد که هرگز در اعتراضات گذشته شاهد آن نبودیم، جدای از ادبیات جنسی بیان این نوع ناسزاها از زبان دختران و پسران در کنار هم جای تاسف دارد که به باید ریشه یابی شود.

دریافت تحلیل و تفسیرهای اجتماعی و شناختی از حوادث اخیر توسط کارشناسان و متخصصان علوم انسانی و علوم اجتماعی می‌تواند برای حال و آینده کشورمان پر از فایده باشد، به همین بهانه و برای بررسی جامعه‌شناختی حوادث اخیر با « امیر علی حیدرامیری» استاد جنگ نرم و از اساتید حوزه و دانشگاه در گفت و گو می پردازیم.

 

« امیر علی حیدر امیری» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در خرم آباد، اظهار داشت: دراغتشاشات اخیر شاهد بیان یکسری جملات و کلمات نامنوس، غیر اخلاقی و غیرشرعی بودیم، که این پدیده در وهله اول شنیدین اینچنین کلماتی از دانشجویان مخصوصا دانشجویان دختر وپسر با همم تعجب انگیزبود.

ریشه این ناهنجاری اجتماعی را به عنوان آسیب اجتماعی بررسی کنیم به ریشه این ناهنجاری ها و گفتمان غیر علمی و غیر مذهبی از کجا سرچشمه می گیرد؟

استاد جنگ نرم، افزود: واقعیت این است که از خیلی وقت است که بازی های فکری  تهیج کننده و بازی های فکر که با رویکردی خاص توسط غریبان ساخته و توزیع شده است.

وی بیان کرد:در این بازی های فکری کلمانی به عنوان دیالگ بین بازیگران و کاربران رد و بدل می شود که ناراحت کننده و بعضا مشمئز کننده است.

استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: در این انیمیشن ها، بازی های رایانه ای و فیلم های خارجی و بعضا سینمای خانگی تولید شده در داحل کشور، کلمات رکیک، توهین آمیز و تحقیر آمیز در بین بازگیران رد و بدل می شود که به تدریج در جامعه تکرار می شود.

وی خاطرنشان کرد: کودک و نوجوانی که روزانه از بازی های فکری استفاده می کند و انیمیشن ها و فیلم های تولیدی را تماشا می کند، در واقع با این کلمات بازی و زندگی می کند و کم کم با این کلمات خو گرفته و بخشی از ادبیات وی می شود.

امیری خاطرنشان کرد: زمانی که این کلمات در ذهن، فکر و برزبان شخص جاری شود به مرور جزئی از رفتار و فرهنگ وی و جامعه می شود.

استاد جنگ نرم بیان کرد: بخشی از این ناهنجاری های غیر اخلاقی که اخیر به گوش رسید، منشعب از فیلم ها و تکرار ادبیاتی است که در طی دوران کودکی، نوجوانی و جوانی به گوش این افراد رسیده است و بخشی دیگر  القاء شده از مغز متفکر فتنه یعنی صهیونیسم جهانی است.

نویسنده کتاب های جنگ نرم افزود: سازمان های امنیتی صهیونیم جهانی تلاش می کنند با شیوع ایت ادبیات سطح فرهنگ جامعه را تنزل داده و کلمات غیر اخلافی را وارد فرهنگ سیاسی ما کند.

_ عنصر حیا در فرهنگ کشور ما همیشه وجود داشته اما متاسفانه در این اعتراضات جدای از ادبیات جنسی بیان این نوع ناسزاها از زبان دختران و پسران در کنار هم جای تاسف دارد که به نظر شما این موضوع نشات گرفته از کجاست؟

 ادبیات جنسی و ناموسی قبل از این هم دربین گروهی به نام جوکر رونق داشت، و این ادبیات به این معنی است که از لحاظ سیاسی این تیپ افراد سرخورده شده اند و دیگر به مقررات گفتاری و رفتاری پایبند نیستند و این رفتار، نوعی مبارزه با هنجارهای اجتماعی است.

وی ادامه داد: در دهه 1340 به بعد افرادی در قالب گروه هایی چون بیتل ها، هیتی ها و لات ها در جامعه پدیدار شدند که  ادبیات عجیبی در تضاد با هنجارهای جامعه را به کار می بردند.

امیری افزود: این افراد  به هیچ مقرراتی پایبند نبود و هر حرکت غیر اخلاقی را انجام و همه نوع لباس در تضاد با پوشش مرسوم جامعه می پوشیدند( بیتل ها، هر نو آرایش  و پیرایش را  انجام می دادند (هیتی ها) و هر نوع حرکت و گفتار  مخالف با گفتارمرسوم جامعه را برزبان جاری می کردند وبه شکل  خاصی راه می رفتند که نشان از تفکر و فرهنگ جدیدی داشت ( لات ها).

وی ادامه داد: امروز هم همان لات ها، بیتل ها و هیتی ها را داریم که  از کلمات توهین آمیز، تحقیر آمیز و ضداخلاق استفاده می کنند و حرف های جنسی، ناموسی و تهیج کننده بیان می کنند.

امیری اذعان داشت: این افراد در گفتارشان از کلماتی استفاده می کنند که گفتار معمول جامعه نیست بلکه در تضاد با گفتار معمول و مرسوم جامعه است.

امیری ادامه داد: لذا باید برای  تصحیح این گفتمان بین این نسل ابتدا باید ارتباط آنان را با فیلم های ترغیب کننده، تهیج کننده، تشویق کننده وتحریک کننده قطع کنیم و آنها را اصل خویش بازگردانیم، اصلی که تقوای زبان و اخلاق در گفتار این افراد حاکم است و نسلی که بزرگان را تکریم  و کوچکترها را نوزاش می کند.

_ نقش نهادهای فرهنگی، اجتماعی و آموزشی در این اتفاق چگونه می‌بینید؟

این استاد جنگ نرم خاطرنشان کرد: واقعیت امروز جامعه ما این است که خیلی از نهادهای فرهنگی موازی داریم که هرکدام بخشی از امور فرهنگی را بدون هماهنگی  پیش می برند به طوری که در نهایت قطعات این پازل با هم جور نیست.

وی خاطرنشان کرد: برای مقابله با توطئه های دشمنان در امور فرهنگی  نیازبه فعالیت بیشتر و همچنین وحدت و همکاری بین دستگاه های متولی فرهنگی است.

_ راه مقابله با توطئه های دشمنان را بفرمائید؟

امیری با بیان اینکه بصیرت مهم ترین راه شناخت حق از باطل است، افزود: دشمنان برای منحرف کردن انقلاب از مسیر خود نقشه های زیادی کشیده اند و تقویت بصیرت عمومی مهم ترین راه مقابله با توطئه های دشمنان است.

وی ادامه داد: افراد با بصیرت نه تنها گول توطئه های دشمنان را نمی خورند، بلکه خودشان هم مردم را آگاه می کنند و وظیفه بزرگ بصیرت افزایی و بصیرت بخشی را انجام می دهند.

امیری با بیان اینکه کسانی که متوجه نقشه های خبیثانه دشمنان شده اند مشکلی با نظام و انقلاب ندارند،  خاطرنشان کرد: کسانی که بصیرت ندارند، دچار مشکل شده و خدمات، دستاوردها و اهداف مقدس انقلاب را درک نمی کنند.

_ با توجه به جهاد تبیین مورد تاکید رهبر معظم انقلاب، نقش گفتمان سازی و ترویج این مهم جهت مقابله با توطئه های دشمنان چگونه است؟

وی افزود: رهبر معظم انقلاب در برابر توطئه های دشمنان، جهاد تبیین را فرموده اند، افزود: دشمن به دروغ تحریف می کند، اما در قالب جهاد تبیین می بایست واقعیت ها را به صورت قطعی و فوری به مردم ارائه داد.

امیری با تاکید به اینکه جهاد تبیین بر واکنش فوری تاکید دارد، بیان کرد: واکنش فوری در اطلاع رسانی صحیح است که توطئه های دشمنان را ناکام خواهد کرد.

وی با بیان اینکه فضای مجازی عرصه نبرد دشمن است، افزود: حکمران این فضا امروز دشمن است و دشمن ازاین فرصت برای دستیابی به دسیسه های خود بهره گرفته است.

امیری اذعان داشت: برای مقابله با توطئه های دشمنان در عرصه مجازی لازم است پلتفرم های داخلی تقویت و در دسترس مردم قرار گیرد.

این کارشناس جنگ نرم خاطرنشان کرد: با بیان اینکه عرصه فضای مجازی حربه ای در دست دشمنان بود و در قالب جاذبه های مختلف برای جوانان، توطئه های خود را ارائه می دادند، افزود: مدیریت فضای مجازی مهم ترین گام در مقابله با توطئه های دشمنان است.

امیری با بیان اینکه به حمد الله مردم در اتفاقات اخیر به خوبی ورود کردند و مقابل توطئه های دشمنان ایستادند، افزود: بصیرت افزایی و روشنگری برای مقابله با توطئه های دشمنان باید همواره مورد توجه قرار گیرد.

وی ابراز کرد: تبیین اهداف جهاد تبیین مورد نظر رهبر معظم انقلاب، بصیرت افزایی، روشنگری و سروسامان دادن به فضای مجازی باید مورد توجه قرار گیرد.

این کارشناس جنگ نرم  با تاکید بر ضرورت برنامه ریزی دولتمردان برای کنترل و ساماندهی وضعیت گرانی، تورم و بیکاری، اظهار کرد: گرانی، بیکاری و تورم زخمی است که باعث می شود پشه دشمنان روی آن بنشید و از آن بهره برداری کند.

امیری افزود: باید با برنامه ریزی برای کنترل تورم و گرانی و تقویت اشتغال، این بهانه از دست دشمنان گرفته شود.

کد خبر 1244850

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha