سعید برزگر، مدیر پایگاه اینترنتی شهید عباس دوران به خبرنگار شبستان گفت: در راستای رهنمود های والای مقام معظم رهبری مبنی بر هرچه بهتر زنده نگه داشتن یاد، نام و خاطره دلاور مردان سال های ارزشمند دفاع مقدس، گروه فرهنگی مذهبی خط خون بر آن شد تا با بهره گیری از فن آوری روز، نسبت به این امر مهم اقدام کند.
وی هدف پایگاه اینترنتی شهید عباس دوران را آشنا کردن هرچه بیشتر مردم عزیز ایران با قهرمان ملی و ناگفته های این شهید بزرگوار دانست و تاکید کرد: ما روزانه شاهد استقبال گروه های زیادی از سراسر جهان هستیم و بسیار خرسندیم که مشتاقان راستی و حقیقت انسانی هر روز با اشتیاق بیشتر به سوی این قهرمان والا گرایش پیدا می کنند.
برزگر خاطرنشان کرد: در این یک سال که سپری شد، تشکر ویژه ما از کاربران بزرگواری است که سایت ما را مورد توجه قرار دادند و با پیشنهاد ها و انتقاد های خود به ما کمک کردند.
وی ضمن معرفی پایگاه اینترنتی شهید عباس دوران، گفت: این پایگاه بیش از۱۰ قسمت در خود جای داده است که اصلی ترین قسمت های آن شامل "دفتر خاطرات" با بیش از ۱۰ خاطره، "گالری تصاویر" با بیش از ۵۰ تصویر، "مستندات" با بیش از۱۰ فایل تصویری و "اخبار" با بیش از ۳۰ خبر است.
مدیر پایگاه اینترنتی شهید عباس دوران از بازدید و استقبال خوب کاربران از بخش "مستند شهید دوران" خبر داد و گفت: در این بخش مستندی که زندگی نامه و عملیات های شجاعانه عباس دوران ها و مرد آسمان ها را به تصویر می کشد، تدارک دیده و امکان دانلود این مستند نیز در این بخش افزوده شده است.
برزگر "شهید در نگاه دیگران"، "غم و شادی"، "حمله به بغداد" و "خلبان" را از دیگر مستند های جذاب موجود در پایگاه اینترنتی شهید عباس دوران برشمرد.
وی با اشاره به دیگر بخش های پایگاه اینترنتی شهید عباس دوران، گفت: این پایگاه "زندگی نامه شهید"، "درباره ما"، "تماس باما"، "پیوندها"، "دیدگاه ها" و "درباره فارس" که شرح مختصری از زیبای و دیدنی های استان فارس را به نمایش گذاشته است.
برزگر همچنین از همسر و فرزند شهید و تمامی کسانی که همراه پایگاه اینترنتی شهید عباس دوران بوده و هستند تشکر و قدردانی کرد.
پیشینه:
شهید عباس دوران در سال 1329 در شهر شیراز دیده به جهان گشود. وى پس از اخذ دیپلم در سال 1351 وارد دانشکده خلبانى نیروى هوایى ارتش شد و پس از طى نمودن دوره مقدماتى در ایران براى ادامه تحصیل و دوره تکمیلى به آمریکا اعزام شد و پس از اخذ نشان و گواهینامه خلبانى به ایران بازگشت.
این شهید بزرگوار هنگامى که جنگ تحمیلى در تاریخ 31 شهریور 1359آغاز شد، در پست افسر خلبان شکارى و معاونت عملیاتى فرماندهى پایگاه سوم شکارى شهید نوژه انجام وظیفه مى کرد و در طول جنگ بیش از یک صد و 20 پرواز جنگى داشت.
سرانجام در سحر گاه روز ۳۰ تیر ماه سال ۱۳۶۱ که لیدری دسته پرواز را به عهده داشت، به قصد ضربه زدن به شبکه دفاعی و امنیتی نفوذناپذیر مورد ادعای صدام به پنج نفر از زبده ترین خلبان نیروی هوایی در حالی که هنوز ستیغ آفتاب ندمیده بود، با اراده ای پولادین به پالایشگاه الدوره یورش بردند که هواپیمای لیدر این شهید بزرگوار و همرزمانش پس از نمایش قدرت و شکستن دیوار صوتی در آسمان بغداد، هنگام بازگشت، مورد اصابت موشک دشمن واقع شد و شهید دوران اگر چه اجازه ترک هواپیما را به همرزم خلبانش ستوانیکم منصور کاظمیان در عقب کابین داد اما خود به رغم اینکه می توانست با استفاده از چتر نجات سالم فرود آید، صاعقه وار خود و هواپیمایش بر متجاوزان کوبید و بدین ترتیب مانع از برگزاری اجلاس سران غیر متعهدها به ریاست صدام در بغداد شد.
پس از سال ها انتظار در تیرماه ۱۳۸۱ بقای پیکر شهید دوران توسط کمیته جستجوی مفقودین به میهن منتقل شد و در پنجم مرداد ۱۳۸۱ طی مراسم رسمی در میدان صبحگاه ستاد نیروی هوایی، بر دوش همرزمان خلبانش تشییع و سپس برای خاک سپاری با یک فروند هواپیمای سی ۱۳۰ به زادگاهش شیراز منتقل شد.
روحش شاد و راهش پر رهرو باد!
پایان پیام/
نظر شما