به گزارش خبرگزاری شبستان، علی دارابی در دیدار جمعی از اعضای مرکزی جامعه اسلامی دانشجویان تصریح کرد: ارتباط مستمر سیما با تشکل های دانشجویی از جمله جامعه اسلامی دانشجویان ضروری است و همراهی و همفکری آنها ارتقاء کمی و کیفی تولیدات سیما را موجب می شود .
دارابی مشارکت و همفکری قشر تحصیل کرده متعهد جامعه را در اتاق های فکر ، شورای مختلف و امور نظارتی موثر ارزیابی کرد و حضور جوانان دانشجو را در برنامه های مختلف گفتگو محور خواستار شد .
او همچنین برگزیدن مجریان سیما از میان جوانان متعهد و متخصص را ضروری دانست و از دانشجویان مستعد دعوت کرد در این زمینه نیز سیمای جمهوری اسلامی ایران را یاری کنند .
معاون سیما از دانشجویان خواست که موضوعات و سوژه های شایسته را برای برنامه های مختلف گفتگو محور، مجموعه های تلویزیونی، برنامه های طنز و نظایر آن پیشنهاد کنند .
دارابی همچنین بر ضرورت استمرار این نشست ها و کاربردی تر کردن آن تأکید کرد .
معاون سیما در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر این که تولید در تلویزیون بر مبنای نظام امامت و ولایت است ، افزود: اخلاق، دین، آگاهی و امید سرلوحه گفتمان و برنامه سازی سیما است.
او این نگرش در سیما را در تقابل با نگرش ضد ارزشی هالیوودی دانست و بر اهتمام ویژه رسانه ملی به ارزش های اسلامی و انسانی تأکید کرد.
دکتر دارابی با اشاره به نام گذاری سال 91 به نام تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی از برنامه های ویژه تولید سیمای جمهوری اسلامی در راستای حمایت از تولید ملی خبر داد .
او افزود: بر این مبنا تأکید شده است که در برنامه های مختلف تولید سیما، کالاهای ایرانی و تولید داخلی استفاده و به نمایش گذاشته شود.
معاون سیما با ابراز خرسندی از حضور و فعالیت مدیران رزمنده و جانباز در شبکه های مختلف سیما تأکید کرد: سیمای جمهوری اسلامی ایران با افتخار از حضور، فعالیت، مشارکت و همفکری جوانان و دانشجویان ولایت مدار، متعهد و متخصص در سیما استقبال می کند.
معاون سیما در ادامه عملکرد شبکه های مختلف را برشمرد و به سوالات و دیدگاه ها و نظرات مختلف دانشجویان حاضر پاسخ داد .
به گزارش روابط عمومی سیما، پیش از سخنان معاون سیما ، محمد پهلوان کاشی، علی پهلوان کاشی، محمدجواد نوری، محمدجواد باقری، محمد مرادی، علیرضا یاری ، سید ایمام میرزاده ، حامد شاطرزاده یزدی و سعید شمس الدین از اعضای مرکزی جامعه اسلامی دانشجویان دیدگاه های خود را در خصوص برنامه های مختلف شبکه های سیما بیان کردند .
توجه هر چه بیشتر سیما به مؤلفه های دین، امید، آگاهی و اخلاق، مورد تاکید مقام معظم رهبری و فرهنگ سازی لازم در این خصوص، اهمیت دادن برنامه های طنز به ارزش ها و اخلاق شکل گیری هر چه بهتر برنامه های سیما براساس الگوی اسلامی ایرانی، تولید هرچه بیشتر مجموعه ها و فیلم های فاخر، نیاز سنجی مخاطبان، ذائقه سازی شایسته، ارتباط مؤثر رسانه ملی با دانشجویان، جذاب تر شدن برنامه های آخر هفته سیما، پرهیز از تجمل گرایی، الگو سازی بایسته، توجه به خلاقیت، اهتمام ویژه به برنامه های کودک و نوجوان و ترویج هر چه بیشتر ارزش ها در سیما از جمله موضوعات مورد نظر دانشجویان حاضر بود.
پایان پیام/
نظر شما