مهمترین عامل برقراری عدالت، ایجاد آگاهی در جوامع است

کارشناس امور بین الملل آستانه مقدسه قم با بیان اینکه مهم ترین عامل برقراری عدالت، ایجاد آگاهی در جوامع است، گفت: آگاهی عامل اصلی جنبش وال استریت در امریکا و موج بیداری است که در اروپا و دیگر کشورها آغازشده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام والمسلمین سید مختار حسینی، کارشناس امور بین الملل آستانه مقدسه قم، امروز (28فروردین) در دیدار با هیاتی از نویسندگان آلمانی که در بخش امور بین الملل حرم مطهر برگزار شد، اظهار داشت: پیام همه انبیاء و اولیای الهی عدالت است.


وی با اشاره به اینکه مهم ترین عامل برقراری عدالت، ایجاد آگاهی در جوامع است، بیان داشت: آگاهی عامل اصلی جنبش وال استریت در امریکا و موج بیداری و حرکت هایی است که در اروپا و دیگر کشورها در راستای عدالت طلبی آغاز شده است.


حجت الاسلام والمسلمین حسینی با بیان اینکه شعار و هدف اسلام تحقق عدالت و صلح جهانی است، خاطرنشان کرد: تبلیغات رسانه ای، تهدیدها و تحریم هایی که از سوی کشور های غربی و امریکایی علیه ایران و اسلام صورت می گیرد برای مبارزه با این هدف و شعار است.


وی عنوان کرد: کشورهای مستبد و مسکتبری که به دنبال منافع سودجویانه هستند سعی دارند با ترویج فساد و افکار التقاطی و ضد دینی بر ذهن و جسم جوامع مسلط شوند تا بتوانند بر آنها حکومت کنند.


حجت الاسلام والمسلمین حسینی با بیان اینکه در کشور ایران تربیت مذهبی و اجتماعی از دوران کودکی توسط خانواده ها و سپس در مدرسه، دانشگاه، رادیو، تلوزیون و... صورت می گیرد، ابراز داشت: حکومت های استکباری همواره در پی ضربه زدن به فرهنگ غنی اسلامی بوده و در سال های اخیر با استفاده از برنامه های انحرافی ماهواره ها، فضای سایبری و تهاجم فرهنگی در پی تخریب فرهنگ اسلامی هستند.


وی با اشاره به جایگاه ویژه ی شهر قم، افزود: این شهر به عنوان پایگاه تشیع و مرکز علوم اسلامی نقش مهم و تاثیر گذاری در آگاهی بخشی، نشر فرهنگ و معارف اصیل اسلامی و الهی و مقابله با تهاجم فرهنگی دارد.


حجت الاسلام والمسلمین حسینی بیان کرد: تعالیم و پیام همه ادیان الهی در واقع اهداف مشترکی را دنبال می کرد که در میان عده ای با برنامه ریزی های دقیق، برای دستیابی به منافع سود جویانه خود باعث مبانیت در اهداف و تعالیم و همچنین تحریف ادیان شدند.


وی اضافه کرد: این تحریف ها و فریب مردم در دین اسلام نیز نفوذ کرده و امروز شاهد فعالیت گروه های تروریستی مانند طالبان هستیم که خود را منتسب به اسلام می دانند.


کارشناس امور بین الملل ادامه داد: در حکومت آل سعود نیز دیکتاتوری، عدم رعایت حقوق زنان، خشونت و حرکت های غیر انسانی بسیاری صورت می گیرد و این در حالی است که آن ها داعیه اسلام دارند.


وی با بیان اینکه اسلام دینی اخلاق محور و مخالف با خشونت است، تصریح کرد: بعضی حکومت های عربی که مزدوران و جیره خواران کشورهای غربی و امریکایی هستند، در پس ظاهر و عناوینی اسلامی پنهان شده و در حقیقت نماد واقعی کفر و نفاق هستند.
 

پایان پیام/

کد خبر 124118

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha