به گزارش خبرگزاری شبستان، تری جونز، کشیش نژادپرست آمریکایی که خصومت عجیبی با قرآن کریم دارد و پیش از این در 11 سپتامبر خواستار به آتش کشیدن این کتاب الهی شده بود، اینبار با ادعاهای موهوم علیه قرآن، خواهان محاکمه این کتاب آسمانی شده است.
تری جونز قرآن کریم را مسئول کشتار، تجاوز و ترور دانسته و به محاکمه این کتاب آسمانی به این اتهامات فرا خوانده است.
این کشیش آمریکایی که روز 20 مارس را به عنوان روز محاکمه علنی قران معرفی کرده است، از یاد برده است که همه ادیان الهی خواهان صلح و دوستی و مودت هستند و همه پیامبران نیز برای ایجاد وحدت و محبت بین بندگان خدا مبعوث شده اند.
سایت یوتیوب سخنان تصویری جونز را منتشر کرده که می گوید: این محاکمه با حضور وکلا و شاهدان عینی انجام خواهد شد و ما این کتاب آسمانی را متهم به فعالیت های تروریستی در جهان می کنیم.
این سخنان جونز تنها نشان گر کینه شدید وی از اسلام و قرآن است که در قلب این کشیش نفوذ کرده است و می خواهد خود را با این اقدامات تخلیه روانی کند.
اگرجه جونز یک کشیش است و باید به کتاب انجیل حتی شاید تورات ینز اشراف داشته باشد اما به نظر می رسد وی از کتابهای آسمانی مسیحیان و یهودیان چیزی نمی داند چرا که زیر سوال بردن قرآن یعنی زیرسوال بردن همه کتابهای آسمانی و حتی ادیان الهی.
جونز برای پیشبرد این اقدام خود از مدافعان قرآن کریم خواسته است تا وکلایی را برای دفاع از قرآن انتخاب کنند تا در روز موعود به دفاع از قرآن بپردازند.
وی مدعی شده است که اگر در این محاکمه پیروز شوند و قرآن کریم محکوم شود، چهار مجازات برای این کتاب آسمانی در نظر گرفته خواهد شد آتش زدن، تبدیل آن به کاغذ سیگار، غرق کردن و شلیک زدن به سمت آن.
در همین حال، دکتر عبدالمعطی بیومی، عضو مجمع پژوهش اسلامی در مصر درباره این محاکمه و اظهارات گفته است که ما از این محاکمه استقبال می کنیم به شرط اینکه عادلانه و بیطرفانه باشد.
بیومی در اظهاراتی به روزنامه المصری الیوم تاکید کرد: می توانیم در هر محاکمه ای برای معرفی حقیقت قرآن کریم و برای فهم معانی این کتاب آسمانی شرکت کنیم و این مسئله به منزله محاکمه قرآن به عنوان متن الهی نیست.
بنابرگزارش المسلم، وی ادامه داد: ما به خوبی می توانیم مطالب قرآن کریم را از جنبه های فرهنگی و مذهبی تشریح کنیم و توانایی رویارویی با همه جهان را در این زمینه داریم، اگرچه ما به توانایی جونز برای حضور در محاکمه شک و تردید داریم.
پایان پیام/
نظر شما